reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
04.06 – transfer @Szyszka99 doczekałaś się nareszcie, zabieraj kropka
emoji110.png
emoji8.png

04.06 – wizyta @Agata32! Samych dobrych wiadomości
emoji8.png
emoji110.png

04.06 - wizyta przed transferem @Justi92 za gotowość i same dobre wiadomości
emoji123.png
emoji8.png

04.06 – wizyta po konsylium @miętowa25 żeby znaleźli na Ciebie jakiś pomysł kochana
emoji110.png

04.06 – punkcja @fredka84 może nie będzie ich dużo ale niech będą mocne
emoji123.png
niech moc będzie z nimi
emoji110.png

Ogień laski!!!
Fredzia - jedziesz z koksem :D; najesz się później :)

Moja historia nie taka cudna, blisko 10 lat leczenia, fakt skończyła się super, ale podczas cc wyszła ademinoza tak ukryta, że nie można było wcześniej stwierdzić dopiero po rozcięciu brzucha I to ona zabrała mi 10 lat i płodność.
ważne co jest teraz i później, nie ma co już wracać do przeszłości 😘
z dedykacją dla Ciebie i wszystkich; jedna z moich ulubionych piosenek :)

Dziękuję. Test wyszedl negatywny. Na szczęście. O 21 przyjęli mnie na oddzial. To brat dwa razy juz obrócil do Wrocławia żeby mi pizame itd przywieźć 😉 powiem Wam że leżę sobie i dalej nic nie wiem. Wczoraj jeszcze pobrali mi krew. Dzisiaj znowu. A Pani Doktor rano że jeszcze mi nie może potwierdzic poronienia. To Jej mówię że wczoraj lekarz robil na IP usg i twierdzi że nie widzi żadnego pęcherzyka. No i czekam aż mi cos powiedzą. Dopoki nie potwierdza poronienia to mi żadnych leków na Rh- nie podadzą. Leżę odpoczywam nadal krwawie i dalej nic nie wiem.

Trzymajaj się ...może dziś coś Ci więcej powiedzą ...dużo siły dla Cb

04.06 – transfer @Szyszka99 doczekałaś się nareszcie, zabieraj kropka
emoji110.png
emoji8.png

04.06 – wizyta @Agata32! Samych dobrych wiadomości
emoji8.png
emoji110.png

04.06 - wizyta przed transferem @Justi92 za gotowość i same dobre wiadomości
emoji123.png
emoji8.png

04.06 – wizyta po konsylium @miętowa25 żeby znaleźli na Ciebie jakiś pomysł kochana
emoji110.png

04.06 – punkcja @fredka84 może nie będzie ich dużo ale niech będą mocne
emoji123.png
niech moc będzie z nimi
emoji110.png

Ogień laski!!!
Fredzia - jedziesz z koksem :D; najesz się później :)

ważne co jest teraz i później, nie ma co już wracać do przeszłości 😘
z dedykacją dla Ciebie i wszystkich; jedna z moich ulubionych piosenek :)

🥰 dziękuję. Ostatnio rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym, że fajnie jakby teraz natura zaskoczyła mnie w drugą stronę bo mam cudownego synka i chciałbym jeszcze jedno, ale już do In vitro nie chcę podchodzić.
A tą piosenkę też bardzo lubię jak i większość Grechuty.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystko :( u mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie :(
To trzymam kciuki żeby małpa przyszła w terminie i wszystko odbyło się zgodnie z planem ✊✊✊✊✊✊

reklama
Do góry