nieagatka
Fanka BB :)
Noo! Bosko!!Jessssui, nie uwierzycie [emoji33]. Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo! Bosko!!Jessssui, nie uwierzycie [emoji33]. Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
ale piękne wiadomosci!!! Gratulacje ! Niech będą z tego piękne zarodki !!❤Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Serio, zapłaciłaś 200 zł za nic, pisz reklamację.Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06...
Nie robisz przerw, ale konczysz opakowanie, nie? I to pewnoe wtedy [emoji16]Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.
Zartujesz? Ja bym nie zaplacila. Tak jak Motylek pisze - reklamacja. Bez jaj!Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji35][emoji35][emoji35]
Jeżeli jesteś w trakcie stymulacji i miałaś dlugi protokół to LH ma spadać i być bliskie 0. A estradiol będzie rósł od włączenia hormonow.Hej dziewczynki, czy któraś z was wie o co chodzi , dzisiaj odebrałam wyniki badań LH 0,4 (spada) , estradiol 290( rośnie), w poniedziałek miałam mieć punkcję , stymulacja protokół długi trwa już ponad 4 tygodnie , teraz z tymi wynikami nie wiem czy wszystko nie poszło w cholerę , chyba LH powinno rosnąć a nie spadać
Jezu! Fredka super!!!! To jest wynik :-)Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud