reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.

Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.
Nie robisz przerw, ale konczysz opakowanie, nie? I to pewnoe wtedy [emoji16]

Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji35][emoji35][emoji35]
Zartujesz? Ja bym nie zaplacila. Tak jak Motylek pisze - reklamacja. Bez jaj!

Hej dziewczynki, czy któraś z was wie o co chodzi , dzisiaj odebrałam wyniki badań LH 0,4 (spada) , estradiol 290( rośnie), w poniedziałek miałam mieć punkcję , stymulacja protokół długi trwa już ponad 4 tygodnie , teraz z tymi wynikami nie wiem czy wszystko nie poszło w cholerę , chyba LH powinno rosnąć a nie spadać
Jeżeli jesteś w trakcie stymulacji i miałaś dlugi protokół to LH ma spadać i być bliskie 0. A estradiol będzie rósł od włączenia hormonow.

reklama
Do góry