reklama
Kachar
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, czy któraś z was wie o co chodzi , dzisiaj odebrałam wyniki badań LH 0,4 (spada) , estradiol 290( rośnie), w poniedziałek miałam mieć punkcję , stymulacja protokół długi trwa już ponad 4 tygodnie , teraz z tymi wynikami nie wiem czy wszystko nie poszło w cholerę , chyba LH powinno rosnąć a nie spadać
Wiedziałam [emoji3590]Jessssui, nie uwierzycie [emoji33]. Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Niech jeszcze tylko Placek da z siebie co najlepsze[emoji16][emoji16][emoji16] i łogień [emoji91][emoji91][emoji91]Jessssui, nie uwierzycie [emoji33]. Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
motylek24
no to teraz niech rosną piękne zarodki.Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Evela.6
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]Jessssui, nie uwierzycie [emoji33]. Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Niech moc będzie z nimi i powstanie z nich 5 pięknych zarodkow [emoji471]
Gratulacje !Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
kaapo
Podobno to normalny zapis przy tym badaniu Też się przeraziłam jak to zobaczyłam, ale zadzwoniłam do kliniki i potwierdzili.Dziewczyny mam wyniki kariotypu Wynik prawidłowy ale w zaleceniach konsultacja u genetyka w celu dalszej diagnostyki to znaczy że muszę jeszcze coś zbadać?
Tagitagi
Super a teraz będą same dobre zarodeczkiJessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
reklama
PsychoPatka91
Gratki!! Trzymam kciuki!!Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Podziel się: