reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
04.06 – transfer @Szyszka99 doczekałaś się nareszcie, zabieraj kropka
emoji110.png
emoji8.png

04.06 – wizyta @Agata32! Samych dobrych wiadomości
emoji8.png
emoji110.png

04.06 - wizyta przed transferem @Justi92 za gotowość i same dobre wiadomości
emoji123.png
emoji8.png

04.06 – wizyta po konsylium @miętowa25 żeby znaleźli na Ciebie jakiś pomysł kochana
emoji110.png

04.06 – punkcja @fredka84 może nie będzie ich dużo ale niech będą mocne
emoji123.png
niech moc będzie z nimi
emoji110.png

Ogień laski!!!
Fredzia - jedziesz z koksem :D; najesz się później :)

Moja historia nie taka cudna, blisko 10 lat leczenia, fakt skończyła się super, ale podczas cc wyszła ademinoza tak ukryta, że nie można było wcześniej stwierdzić dopiero po rozcięciu brzucha I to ona zabrała mi 10 lat i płodność.
ważne co jest teraz i później, nie ma co już wracać do przeszłości 😘
z dedykacją dla Ciebie i wszystkich; jedna z moich ulubionych piosenek :)

Dziękuję. Test wyszedl negatywny. Na szczęście. O 21 przyjęli mnie na oddzial. To brat dwa razy juz obrócil do Wrocławia żeby mi pizame itd przywieźć 😉 powiem Wam że leżę sobie i dalej nic nie wiem. Wczoraj jeszcze pobrali mi krew. Dzisiaj znowu. A Pani Doktor rano że jeszcze mi nie może potwierdzic poronienia. To Jej mówię że wczoraj lekarz robil na IP usg i twierdzi że nie widzi żadnego pęcherzyka. No i czekam aż mi cos powiedzą. Dopoki nie potwierdza poronienia to mi żadnych leków na Rh- nie podadzą. Leżę odpoczywam nadal krwawie i dalej nic nie wiem.

Trzymajaj się ...może dziś coś Ci więcej powiedzą ...dużo siły dla Cb

04.06 – transfer @Szyszka99 doczekałaś się nareszcie, zabieraj kropka
emoji110.png
emoji8.png

04.06 – wizyta @Agata32! Samych dobrych wiadomości
emoji8.png
emoji110.png

04.06 - wizyta przed transferem @Justi92 za gotowość i same dobre wiadomości
emoji123.png
emoji8.png

04.06 – wizyta po konsylium @miętowa25 żeby znaleźli na Ciebie jakiś pomysł kochana
emoji110.png

04.06 – punkcja @fredka84 może nie będzie ich dużo ale niech będą mocne
emoji123.png
niech moc będzie z nimi
emoji110.png

Ogień laski!!!
Fredzia - jedziesz z koksem :D; najesz się później :)

ważne co jest teraz i później, nie ma co już wracać do przeszłości 😘
z dedykacją dla Ciebie i wszystkich; jedna z moich ulubionych piosenek :)

🥰 dziękuję. Ostatnio rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym, że fajnie jakby teraz natura zaskoczyła mnie w drugą stronę bo mam cudownego synka i chciałbym jeszcze jedno, ale już do In vitro nie chcę podchodzić.
A tą piosenkę też bardzo lubię jak i większość Grechuty.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystko :( u mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie :(
To trzymam kciuki żeby małpa przyszła w terminie i wszystko odbyło się zgodnie z planem ✊✊✊✊✊✊

reklama
Do góry