Martaem1983
Fanka BB :)
Raczej nie ma szans. Gdyby jeszcze mogli założyć szew ale nie mogą bo jest infekcjasciskaj nozki ile sie da.Moze akurat wytrzymasz jeszcze,pare tygodni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie ma szans. Gdyby jeszcze mogli założyć szew ale nie mogą bo jest infekcjasciskaj nozki ile sie da.Moze akurat wytrzymasz jeszcze,pare tygodni.
Bardzo mi przykro, ciężko coś sensownego powiedzieć.... Nadal trzymam mocno kciuki.Raczej nie ma szans. Gdyby jeszcze mogli założyć szew ale nie mogą bo jest infekcja
Tak, cały czas antybiotyk., ale mimo tego i mimo leżenia poszło . Od tygodnia wstawałam tylko do toalety i co? I gowno za przeproszeniem. To chyba raczej nie może się zatrzymać. Teraz to już tylko się zastanawiam jak długo to potrwa bo chce już do domu.
Próbuje, lekarz prowadzący (ordynator) nie daje za bardzo szans. Dzisiaj go nie ma na miejscu ale jutro do mnie przyjdzie porozmawiac.Kochana, jest mi strasznie przykro
Trzymaj się jakoś
Dziewczyny, pilnie potrzebuję polecenia dobrego specjalisty od in vitro z Wrocławia. Pomóżcie!
Jak lekarz z Wrocławia to ja polecam Doktora Beka z kliniki Invicta. Nie spotkałam na swojej drodze leczenia niepłodności kogoś, kto byłby tak zaangażowany i tak profesjonalny, jeśli chodzi o pomoc pacjentom. Ma dużo terminów i jego szybka diagnoza pozwoliła mi wreszcie na działanie oraz podejście do in vitro. Naprawdę, to jest anioł, nie człowiek.