reklama
miętowa25
Fanka BB :)
znalazlam tez jakas nowość Novostella. Coś Wam to mówi? Bp stymen to już wiem, że jest jednym z zamienników.Dziewczyny, czy któraś z Was brała dhea 10mg firmy Swanson? Zostało mi tylko 1 op biosteronu który jak wiemy wycofali A wyglada na to ze jeszcze długo będę musiała to brac...
G
gość2502
Gość
9 czerwca prawdopodobnie...
Ja nie ale swanson bardzo dobra firma więc pokusilabym się, że pewnie jest dobryDziewczyny, czy któraś z Was brała dhea 10mg firmy Swanson? Zostało mi tylko 1 op biosteronu który jak wiemy wycofali A wyglada na to ze jeszcze długo będę musiała to brac...
Martaem1983
Dokładnie tak!!!!To takie straszne przez co musimy przechodzić.. Najpierw starając się o dziecko, potem walcząc o nie po tem je tracąc.. Podnosząc się po tym... Potem znowu starając się o kolejne następnie walcząc o nie do samego końca aż do dnia upragnionego porodu... To wszystko co nie tylko fizycznie ale przede wszystkim psychicznie i emocjonaalnie przechodzimy to jest kosmos... Nikt inny niż my tego nie zrozumie... I to najbardziej mnie denerwuje jak ktoś mi przychodzi i mówi a co ty się znasz przecież dzieci nie masz... No kufa nie mam bo straciłam... Albo usłyszysz no czemu wy jeszcze dziecka nie macie? No kufa nie mam bo nie urodziłam albo jak słyszę ze jaki to PiS jest zajebisty bo zakazał aborcji to się kufa człowieku zamień miejsce- staraj się kilka lat o dziecko-strać kilka razy ciążę - a potem zajdź w nią donos ja ciesząc się jak nie wiem i dowiedz się że dziecko ni żyje - a ty musisz je nosić do końca...... Rece mi opadają do znieczulicy ludzkiej
Qruszon
Kochana robiłam nadania d3- niestety 18,2. Ile kropelek vigantolu bierzesz ?)Kup sobie kropelki Vigantol, to witamina d3. Mój lekarz zapisał mi właśnie D3, prenatal uno ale to już jem 3 miesiąc i kwas foliowy. Ponadto provag. I dziewczyny tu polecają winko czerwone oraz awokado na endometrium i ananasa na implantacje zaczynam jeść od dziś bo ma bromelaine która pomaga podobno
Oprócz tego wszystkiego ja biorę jeszcze od dłuższego czasu b12, cynk, omega i a+e.
Módl się. Ja to robię codziennie i to daje mi ogromną siłę i ukojenie. Ja się modlę do Boga, Maryi i św. Rity od spraw beznadziejnych. I wierzę że tylko dzięki temu udało mi się zajść w ciążę bo wcześniejsze bety po icsi były zeroweNiestety lekarz prowadzący nie daje większych szans. Ja już się pogodziłam, teraz tylko kwestia jak długo to wszystko jeszcze potrwa.
G
gość2502
Gość
Dziennie biorę 4 tysiące jednostek ale z prenatal uno jest 2 tys więc dodatkowo biorę jeszcze 2 a to są 4 kropelki, najlepiej z żarciem bo sie z tluszczem wchłania ❤ tak mi zalecił lekarz więc się słucham ale czasem mi więcej skapnieKochana robiłam nadania d3- niestety 18,2. Ile kropelek vigantolu bierzesz ?)
Kurczę to mało jest? Bo ja nigdy nie badalam poziomu d3...
Qruszon
Dzieki Czyli 2 krople 1tys jednostek tak?Dziennie biorę 4 tysiące jednostek ale z prenatal uno jest 2 tys więc dodatkowo biorę jeszcze 2 a to są 4 kropelki, najlepiej z żarciem bo sie z tluszczem wchłania ❤ tak mi zalecił lekarz więc się słucham ale czasem mi więcej skapnie
Kurczę to mało jest? Bo ja nigdy nie badalam poziomu d3...
G
gość2502
Gość
Tak dokładnie, 1 kropelka to 500 czegoś tam nie wiem jakie to jednostki , a dwie to 1000, 3 - 1500, 4-2000 itdDzieki Czyli 2 krople 1tys jednostek tak?
reklama
Qruszon
Ok czyli muszę brać 8kropelek 4tys żeby wyszłoTak dokładnie, 1 kropelka to 500 czegoś tam nie wiem jakie to jednostki , a dwie to 1000, 3 - 1500, 4-2000 itd
Podziel się: