reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Akate a Ty miałaś dziś punkcję czy jutro? Jak twoja gorączka?
Tak, miałam dziś. Przed chwilą wróciłam do domu bo po klinice zahaczyliśmy o restuarację.
Wczoraj wieczorem już było naprawdę dobrze, temperatura nadal koło 37-37,5 ale w sumie tylko termometr mi o tym przypomina. Za to mój Partner teraz złapał przeziębienie...on z gatunku tych co umiera przy 36,7. Potrzebuję dużej dozy cierpliwości😉

Tak, miałam dziś. Przed chwilą wróciłam do domu bo po klinice zahaczyliśmy o restuarację.
Wczoraj wieczorem już było naprawdę dobrze, temperatura nadal koło 37-37,5 ale w sumie tylko termometr mi o tym przypomina. Za to mój Partner teraz złapał przeziębienie...on z gatunku tych co umiera przy 36,7. Potrzebuję dużej dozy cierpliwości😉
A kiedy będziesz miała więcej informacji o komórkach?
Jadłaś coś dobrego?

A kiedy będziesz miała więcej informacji o komórkach?
Jadłaś coś dobrego?
Pobrali 24, podobno rokujące. Umówiłam się z lekarką na kontakt jutro i w 3 dobie. Jak pisałam na priv przy moich przejściach z ostatnich dni na sukces nie liczę. Zresztą wiesz co ogólnie myślę o całości.
A jedzenie...kuchnia tajska/hinduska, jedna z moich ulubionych restauracji.

O chodzisz do novum? W Warszawie? Ja tez. Jak twoja opinia?
Byłam na jednej wizycie. Dopiero zaczynam, na razie bardzo pozytywnie:)

Wcześniej w O.vum Lu.blin - kompletna klapa. Według Z. z N.vum miałam skopaną stymulację bo dostałam dawki takie jak dziewczyny z AMH ~1, przy moim 7-9 (róźnie wychodzi). Komórek było dużo, blastocyst 0.
Zobaczymy jak będzie tutaj.

Nie planuję świeżego transferu ale to tak nie do końca moja decyzja, zdam się na lekarza.

Byłam na jednej wizycie. Dopiero zaczynam, na razie bardzo pozytywnie:)

Wcześniej w O.vum Lu.blin - kompletna klapa. Według Z. z N.vum miałam skopaną stymulację bo dostałam dawki takie jak dziewczyny z AMH ~1, przy moim 7-9 (róźnie wychodzi). Komórek było dużo, blastocyst 0.
Zobaczymy jak będzie tutaj.

Nie planuję świeżego transferu ale to tak nie do końca moja decyzja, zdam się na lekarza.
A jaka mialas stymulację przy takim amh? Moje amh 7,4 narazie mam lamette i rekovelle 6,6.

reklama
ja przy amh 1.03 mialam sam menopur 2x 300 i 5 x 225 i na dwie stymulację 3 zarodki moruli, 2 sie zatrzymały A jeden walczy choc nie mam nadziei.. Więc male amh I duze dawki i szału tez nie ma...
Czy ja wiem czy nie ma nadzieji :-) morula w 5 dobie to może być piekna blastka w 6. Ja poroniłam właśnie morule w 5 dobie, ale z moruli urodziła się na forum dziewczynka. Pomiędzy morulą komoaktującą a wczesną bladtocystą nie ma dużej roznicy. No, ale lepiej nastraja bo to blastocysta:-) ogółem to szansa zawsze jest dopóki się rozwija. Teraz zarodki hodują nawet do 7 doby:-)

Do góry