reklama
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16] Piękna beta [emoji7][emoji7][emoji7]O Boże... Oby to był dobry znak... Boję się cieszyć[emoji58]Zobacz załącznik 1273669
JestemMama!
Tak 8 dpt. Cudowna beta ja za pierwszym razem miałam 136 w 9 dniu . Oby pięknie rosła12 maja transfer, czyli chyba 8 dzień po 5 dniowego zarodka
mala_Mi 80
To nawet bardzo dobry znak ❤❤❤O Boże... Oby to był dobry znak... Boję się cieszyć[emoji58]Zobacz załącznik 1273669
Dziękuję bardzo [emoji8] Tobie też Kochana [emoji173]️Przykro mi bardzo, życzę dużo siły do dalszej walki [emoji173]
Biedroneczka28
Dziękuję kochane za gratulacje.. Wiem że muszę w poniedziałek powtórzyć, jejku jak wytrzymam do tego czasu to nie wiem [emoji2356]
Coffe18
Jest pięknie . Gratulacje trzymam kciuki dalejO Boże... Oby to był dobry znak... Boję się cieszyć[emoji58]Zobacz załącznik 1273669
Orchidea33
Wlasnie tez sie tak zaczynam do tego sklaniac. A i odleglosc miedzy szczepieniem a transferem dzieki temu bedzie prawie 2 mce.Jedz na urlop Odpocznij bo my żyjemy w taki stresie przez te ciągłe badania, czekanie na wynik, zabiegi i ciągłe wizyty u lekarzy że potrzebujemy jak nikt odpocząć [emoji16][emoji16][emoji16] A po histeroskopie miałam okres wcześniej
Urlop bardzo jest nam wszystkim wskazany
JestemMama!
Ja zwariuje i do dnia testu złoże pozew rozwodowy w sądzie dziś mam dzień doła .... Tzn. mam huśtawkę nastrojów .... Czasem się śmieje ,czasem leże i ryczę normalnie mój dzisiejszy nastrój jest adekwatny do dzisiejszej pogody u mnie .... Raz świeci słońce a chwilę później pada deszcz ... Tak bardzo się boje kolejnego rozczarowania ( chodź staram się nie brać go pod uwagę ) niby miałam bóle od 1dpt ale wydaje mi się że to za wcześnie ... Mam chwilami bóle jak na okres ... Ale to też wiem że na dwoje matka wróżyła.... Eh... W poniedziałek mam zamiar zrobić test ... Będzie to 7dpt. Mam nadzieję że wtedy coś się wyklaruje .... Nie wiem czy przeżyje kolejna porażkę .... Eh... Mam doła ,musiałam się wygadać wam przepraszam
reklama
Tagitagi
Nie przepraszaj pisz co Ci leży na sercu będzie dobrze ..musi być nie myśl źle to nie pomagaJa zwariuje i do dnia testu złoże pozew rozwodowy w sądzie dziś mam dzień doła .... Tzn. mam huśtawkę nastrojów .... Czasem się śmieje ,czasem leże i ryczę normalnie mój dzisiejszy nastrój jest adekwatny do dzisiejszej pogody u mnie .... Raz świeci słońce a chwilę później pada deszcz ... Tak bardzo się boje kolejnego rozczarowania ( chodź staram się nie brać go pod uwagę ) niby miałam bóle od 1dpt ale wydaje mi się że to za wcześnie ... Mam chwilami bóle jak na okres ... Ale to też wiem że na dwoje matka wróżyła.... Eh... W poniedziałek mam zamiar zrobić test ... Będzie to 7dpt. Mam nadzieję że wtedy coś się wyklaruje .... Nie wiem czy przeżyje kolejna porażkę .... Eh... Mam doła ,musiałam się wygadać wam przepraszam
Wiem również co mówię ...
Też sobie obiecałam że jak już nadejdzie mój dzień nie bede się zamartwiała
Teraz tak robialm i dupa
W życiu niczego nie zaplanujemy
Ja Ci życzę mocnych krech na teście i bety nieba
Podziel się: