reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Fajnie jest się wkręcić w jakiś plan treningowy np. bieganie czy rower. I mieć treningi 3x w tygodniu.

Wtedy czas mija bardzo szybko. Samopoczucie jest lepsze i forma wzrasta:)
Ale wiem, że łatwo się mówi.

reklama
Jedz na urlop Odpocznij bo my żyjemy w taki stresie przez te ciągłe badania, czekanie na wynik, zabiegi i ciągłe wizyty u lekarzy że potrzebujemy jak nikt odpocząć [emoji16][emoji16][emoji16] A po histeroskopie miałam okres wcześniej
Wlasnie tez sie tak zaczynam do tego sklaniac. A i odleglosc miedzy szczepieniem a transferem dzieki temu bedzie prawie 2 mce.
Urlop bardzo jest nam wszystkim wskazany :)

Ja zwariuje i do dnia testu złoże pozew rozwodowy w sądzie 🙈 dziś mam dzień doła .... Tzn. mam huśtawkę nastrojów .... Czasem się śmieje ,czasem leże i ryczę 🤦 normalnie mój dzisiejszy nastrój jest adekwatny do dzisiejszej pogody u mnie .... Raz świeci słońce a chwilę później pada deszcz ... Tak bardzo się boje kolejnego rozczarowania ( chodź staram się nie brać go pod uwagę ) niby miałam bóle od 1dpt ale wydaje mi się że to za wcześnie ... Mam chwilami bóle jak na okres ... Ale to też wiem że na dwoje matka wróżyła.... Eh... W poniedziałek mam zamiar zrobić test ... Będzie to 7dpt. Mam nadzieję że wtedy coś się wyklaruje .... Nie wiem czy przeżyje kolejna porażkę .... Eh... Mam doła ,musiałam się wygadać wam 🙈 przepraszam

reklama
Ja zwariuje i do dnia testu złoże pozew rozwodowy w sądzie 🙈 dziś mam dzień doła .... Tzn. mam huśtawkę nastrojów .... Czasem się śmieje ,czasem leże i ryczę 🤦 normalnie mój dzisiejszy nastrój jest adekwatny do dzisiejszej pogody u mnie .... Raz świeci słońce a chwilę później pada deszcz ... Tak bardzo się boje kolejnego rozczarowania ( chodź staram się nie brać go pod uwagę ) niby miałam bóle od 1dpt ale wydaje mi się że to za wcześnie ... Mam chwilami bóle jak na okres ... Ale to też wiem że na dwoje matka wróżyła.... Eh... W poniedziałek mam zamiar zrobić test ... Będzie to 7dpt. Mam nadzieję że wtedy coś się wyklaruje .... Nie wiem czy przeżyje kolejna porażkę .... Eh... Mam doła ,musiałam się wygadać wam 🙈 przepraszam
Nie przepraszaj pisz co Ci leży na sercu 😊będzie dobrze ..musi być nie myśl źle to nie pomaga
Wiem również co mówię ...
Też sobie obiecałam że jak już nadejdzie mój dzień nie bede się zamartwiała

Teraz tak robialm i dupa😔
W życiu niczego nie zaplanujemy
Ja Ci życzę mocnych krech na teście i bety nieba

Do góry