reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kur.wa przecież byśmy tylko przeklinały życie i ryczały.
Jprdl ja czuję się pokonana, nie mam ochoty żyć.
A jeszcze wczoraj zadzwonili z kliniki że mają dawcę. I... wysoki do nieba z zielonymi oczami. A my niebieskie. A mąż że spoko, że mu wszystko jedno. I pękłam w środku, myślę że moje małżeństwo tego nie przetrwa bo to już tylko moja walka 💔
Kochana, jesteś mega wojowniczką. Te podróże w tą i z powrotem, zmiany kliniki, bardzo dzielnie zniosłaś to wszystko. Czasem tak jest, że dopóki są wielkie przeszkody, to walczysz, a jak zaczynasz miec trochę miejsca i spokoju, to odreagowujesz... Daj sobie ten czas na złość, płacz, wkurzenie. Wiem, że naprawdę tego potrzebujesz... Faceci zwykle stoją trochę z boku, to my walczymy. I dobrze, bo gdyby wszystko zależało od nich, pewnie nawet połowa dzieci by się nie urodziła. Ja naprawdę podziwiam Twoją siłę. A to co teraz czujesz, to spuszczenie emocji, aby zebrać siły do dalszej walki... Ale może weź oddech od tego... I tak mówiłaś, że stymulacja dopiero w lipcu..?

reklama
Zaskoczyło za pierwszym razem miałam puste jajo [emoji22] gdyby sytuacja była inna to był właśnie szykowała się do porodu [emoji22] pierwszy termin miałam na 29 mają (teraz mam betę zrobić 29 mają ale i tak zrobię szybciej ) za drugim klapa za trzecim była biochemiczna i teraz czwarte podejście .mam nadzieję w końcu udaje[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Ojeju to też przeszłaś dużo :( mam nadzieję, że się uda w końcu i mi o Tobie i wszystkim dziewczynom. Boje się sprawdzić wyniki bety...

Ojeju to też przeszłaś dużo :( mam nadzieję, że się uda w końcu i mi o Tobie i wszystkim dziewczynom. Boje się sprawdzić wyniki bety...
Jak już test Ci tak pięknie wychodzi to sprawdzaj ,,nie ma czego się bać ❤️wiem że jest dobrze ✊✊✊✊✊ czekam z niecierpliwością na Twój wynik 😍😍 mam nadzieję że i u mnie już w przyszłym tygodniu będę takie piękne testy wychodzić 🙏🙏🙏🙏

Kochana, jesteś mega wojowniczką. Te podróże w tą i z powrotem, zmiany kliniki, bardzo dzielnie zniosłaś to wszystko. Czasem tak jest, że dopóki są wielkie przeszkody, to walczysz, a jak zaczynasz miec trochę miejsca i spokoju, to odreagowujesz... Daj sobie ten czas na złość, płacz, wkurzenie. Wiem, że naprawdę tego potrzebujesz... Faceci zwykle stoją trochę z boku, to my walczymy. I dobrze, bo gdyby wszystko zależało od nich, pewnie nawet połowa dzieci by się nie urodziła. Ja naprawdę podziwiam Twoją siłę. A to co teraz czujesz, to spuszczenie emocji, aby zebrać siły do dalszej walki... Ale może weź oddech od tego... I tak mówiłaś, że stymulacja dopiero w lipcu..?
Dobrze to nazwałaś, spuszczenie emocji. Faktycznie u mnie tak jest że wariuję, ryczę, kłócę się żeby za chwilę wrócić do normalności.
Sama wiesz jak jest, jedziemy na tym samym wózku. Wiek prawie ten sam, więc pewnie doskonale rozumiesz o czym tu często pisałam. A ja rozumiem Ciebie w 100%.
W sobotę wracam do swojego domu, odetchnę od tego wszystkiego i skupię się na pracy. Jak porządnie dostanę w tyłek w robocie to i nie będę miała siły na dramy. A na koniec lipca powtórka z rozrywki.
A ty jak się czujesz? Transfer jednak przełożony na kolejny miesiąc?
Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz.
❤❤❤

Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej i wczoraj było 15+2, wg USG 15+6. Maluszkowi biło serce ale podczas wizyty ani razu się nie ruszył. Wydaje mi się że cały czas miał oczy otwarte a lekarz mówi że pewnie śpi. Ale jak z otwartymi oczami?
Dołączam zdjęcie. Słabo wyraźne bo wysilałam się a podobno nie można bo lepiej widać jak jest pełniejszy pęcherz bo wtedy macica podnosi się do góry
Zobacz załącznik 1273524 Dziewczyny które są lub były w ciąży, miałyście takie coś?
Trochę mnie to zmartwiło. Jeszcze nigdy tak nie miałam.
W 15 tc oczy dziecka sa zamkniete,proponuje app Preglife,tam masz tydz po tyg opisane jak rozwija sie maluszek❤

reklama
Ale zemnie bladynka 🙈 dodałam zdjęcie zamazane 🤦 tu piękne nowe ... Mam nadzieję że szczęście w tym miesiącu mi przyniesie boją garść konieczny 😍😍😍😍

Załączniki

• IMG_20210520_135448.jpg
    IMG_20210520_135448.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 75
  • IMG_20210520_133102_01.jpg
    IMG_20210520_133102_01.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
Do góry