Gonia bardzo trzymam kciuki za Ciebie kochanaJuż... Zaczęłam przygotowania do transferu...
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
@Natsnats , @mala_Mi 80
Dziewczyny, poczekajcie jeszcze z tymi kciukami, paluszki Wam odpadną... Transfer dopiero po 20-tym maja...
Dziewczyny, poczekajcie jeszcze z tymi kciukami, paluszki Wam odpadną... Transfer dopiero po 20-tym maja...
mala_Mi 80
Spoko spoko, nie bój się o moje paluszki, dadzą radę@Natsnats , @mala_Mi 80
Evela.6
Ooo czyli maj jest Twój?Już... Zaczęłam przygotowania do transferu...
Trzymam kciuki z całych sił! [emoji8]
mala_Mi 80
Dziewczyny czy po histeroskopii od razu mówią jak wygląda sytuacja? Czy trzeba czekać na wyniki? Coś mi się kojarzy, że niby 2 tygodnie będę musiała czekać na wyniki
Kurde jakaś nieogarnięta ostatnio jestem i niedoinformowana
Kurde jakaś nieogarnięta ostatnio jestem i niedoinformowana
Tutaj znalazłam o tym: Link do: Nick Brookto podłoże z hormonem wzrostu. Niby lepiej rosną ... Ale kto to wie. Moze aby kase wziac
Testują :-) jak poczytałam to logiczne jest to co piszą. Tylko ja wole potwierdzone naukowo rzeczy. Chociaż to wydaje się być obiecujące. Poczekamy z 5 lat na kolejne badania i się dowiemy. Z tym in vitro tak jest... aczkolwiek to raczej ja zatrzymałam się na Embryoglue:-( może warto, mnie nie przekonali jeszcze..
Okay. Myślałam że to Polska właśnieNiby nie przedszkole ale każda klinika ma jakieś zasady. Po obu punkcjach w UK nie wypuścili mnie, dopóki mąż nie przyszedł mnie odebrać także wiesz, różnie bywa
Zaszkodzić nie zaszkodzi a wiadomo że robi się wszystko żeby tylko się udałono wiadomo, ze czas tez ma znaczenie. Ale biorę całe tony suplementów od listopada i myślę że inofem nie zaszkodzi jak dołożę
Dziewczyny a ja czekam na lyzeczkowanie i w sumie to nic się nie dzieje ze mną. Mogę sie skusić dziś na seks? Tyle już czekaliśmy a ja już mam takiego doła i widzę że on też że może seks byłby tu wskazany moze napięcie trochę z nas zejdzie, jakby nie było. W sumie to co może się stać? Niby nic. Pół dnia dziś rowerem jeździłam w ogóle byłam aktywna i żyję to seks chyba nie zaszkodzi?
reklama
mala_Mi 80
Teraz pytałam jak jest w Invicta, już wszystko wiem. DziękiOkay. Myślałam że to Polska właśnie
Podziel się: