reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy po histeroskopii od razu mówią jak wygląda sytuacja? Czy trzeba czekać na wyniki? Coś mi się kojarzy, że niby 2 tygodnie będę musiała czekać na wyniki 🤔
Kurde jakaś nieogarnięta ostatnio jestem i niedoinformowana

to podłoże z hormonem wzrostu. Niby lepiej rosną ... Ale kto to wie. Moze aby kase wziac
Tutaj znalazłam o tym: Link do: Nick Brook
Testują :-) jak poczytałam to logiczne jest to co piszą. Tylko ja wole potwierdzone naukowo rzeczy. Chociaż to wydaje się być obiecujące. Poczekamy z 5 lat na kolejne badania i się dowiemy. Z tym in vitro tak jest... aczkolwiek to raczej ja zatrzymałam się na Embryoglue:-( może warto, mnie nie przekonali jeszcze..

Dziewczyny a ja czekam na lyzeczkowanie i w sumie to nic się nie dzieje ze mną. Mogę sie skusić dziś na seks? Tyle już czekaliśmy a ja już mam takiego doła i widzę że on też że może seks byłby tu wskazany moze napięcie trochę z nas zejdzie, jakby nie było. W sumie to co może się stać? Niby nic. Pół dnia dziś rowerem jeździłam w ogóle byłam aktywna i żyję to seks chyba nie zaszkodzi? 🥺

reklama
Do góry