reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a ja czekam na lyzeczkowanie i w sumie to nic się nie dzieje ze mną. Mogę sie skusić dziś na seks? Tyle już czekaliśmy a ja już mam takiego doła i widzę że on też że może seks byłby tu wskazany moze napięcie trochę z nas zejdzie, jakby nie było. W sumie to co może się stać? Niby nic. Pół dnia dziś rowerem jeździłam w ogóle byłam aktywna i żyję to seks chyba nie zaszkodzi? 🥺
To ja sie zapytam jak po punkcji z seksem? 🤔 dodam że transfer na następny miesiąc...

reklama
Zazdraszczam ja z seksem nie poszaleje dlugo... 😥przecież po punkcji nie będę brac anty zeby nie zajść w ciaze🤦‍♀️ A naturalna w grę absolutnie nie wchodzi, za duże ryzyko i po coś to in vitro...

Zazdraszczam ja z seksem nie poszaleje dlugo... 😥przecież po punkcji nie będę brac anty zeby nie zajść w ciaze🤦‍♀️ A naturalna w grę absolutnie nie wchodzi, za duże ryzyko i po coś to in vitro...
Załóż gumę na instrument 😂

Btw pamiętam jak z moim obecnym mężem zaczęliśmy wspołzyc z prezerwatywą of kors, miałam 16 lat - wiem, że gówniak nie oceniajcie plis, i ten ciągly strach, czy aby na pewno nie jestem w ciazy i teraz po 10 latach bycia razem i obecnej jego obniżonej liczbie plemników wiem, że to było bez sensu że się tak stresowalam i w ogole i ile ja bym dala, żeby być w tej ciąży to szok. Z zesztą... moze wtedy plemnikow bylo wystarczajaco? Ale skąd człowiek mógł wiedzieć skoro za żadne skarby świata nie chciał mieć dziecka. Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... ehh

Dziewczyny a ja czekam na lyzeczkowanie i w sumie to nic się nie dzieje ze mną. Mogę sie skusić dziś na seks? Tyle już czekaliśmy a ja już mam takiego doła i widzę że on też że może seks byłby tu wskazany moze napięcie trochę z nas zejdzie, jakby nie było. W sumie to co może się stać? Niby nic. Pół dnia dziś rowerem jeździłam w ogóle byłam aktywna i żyję to seks chyba nie zaszkodzi? 🥺
I co wy na to? Chyba zaryzykuję bo właśnie doczytałam że po zabiegu też długo seksu nie bedzie

I co wy na to? Chyba zaryzykuję bo właśnie doczytałam że po zabiegu też długo seksu nie bedzie
Ja bym ryzykowała, z resztą moim zdaniem jakie to ryzyko? Wiesz o co chodzi. Już jest po... A chociaż się zblizysz z mężem i poczujesz się lepiej. Seks jest ważny i nikt nie powie mi, że nie. Ale może lepiej niech się wypowiedzą mądrzejsze ode mnie jeszcze jeśli się obawiasz czegoś.

Dziewczyny czy po histeroskopii od razu mówią jak wygląda sytuacja? Czy trzeba czekać na wyniki? Coś mi się kojarzy, że niby 2 tygodnie będę musiała czekać na wyniki 🤔
Kurde jakaś nieogarnięta ostatnio jestem i niedoinformowana
U mnie od razu lekarz powiedział co widział 'na oko' no i oczywiście czy nie było zrostow, polipów, które mogły od razu usunąć. Również wady budowy jak przegrody czy dwuroznosc też wyjdą od razu. Na wyniki badań wycinkow/wyskrobin trzeba czekać około 2 tygodnie...

U mnie od razu lekarz powiedział co widział 'na oko' no i oczywiście czy nie było zrostow, polipów, które mogły od razu usunąć. Również way budowy jak przegrody czy dwuroznosc też wyjdą od razu. Na wyniki badań wycinkow/wyskrobin trzeba czekać około 2 tygodnie...
Tak myślałam, dziękuję. Za 10 dni wylatuje do UK i próbuje sobie wszystko jakoś czasowo poukładać, bo dopadła mnie już panika 🥴

reklama
Do góry