Ja też....Dlatego sie zastanawiam...mnie tu i tak nikt nue zaszczepi,wiec jeszcze te pare miesiecy sie pobujam.Nastomiast ,zastanawiam sie na jakiej podstawie jedni kaza ,inni nie
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja tego tematu nie ogarniamco kraj to slysze cos innego,u mnie w DE nie jest to zalecane i ginekolodzy nie szczepia.
Najgorzej ,ze nie ma zadnych studiow,badan...nic jesli o ciezarne
Mi lekarz w Niemczech zalecal..Na covid?
annemarie
W ciazy?Mi lekarz w Niemczech zalecal..
miętowa25
My już po wizycie. Szału nie ma, ale też chyba bez dramatu... 4 pecherzyki rokujące, 2 po 10mm i jakies 2 - 6 i 4mm... pick up we czwartek... Ale martwię się że pomimo dużej dawki tylko tyle wyrosło. Jakby co to lecimy dalej po pick upie kolejna stymulacja... myślicie że jest jakaś szansa z tych 4 pecherzykow? czy niepotrzebnie na zapas sie martwię?
miętowa25
pytanie: wolisz czuć się choc trochę bezpieczna w ciąży czy cała ciążę martwić się że możesz ciężko przejść covida?Ja się właśnie zastanawiam nam 27 lat i nie wiem właśnie czy odpuszczać transfer pod koniec maja żeby się zaszczepić czy lepiej zrobić transfer teraz
miętowa25
jak tam u Ciebie? Ile żeś naprodukowala?Sama się nie mogę doczekać a tu wizyta dopiero na 15:30 . Dam znać co się tam wykluwa .od wczoraj jajniki konkretnie dają o sobie znać . Brzuszek tez lekko wzdety oby to były tylko dobre oznaki
reklama
też czytałam że orzechy brazylijskie sa polecane przed transferem i kilka dni po transferze .Czemu awokado i ananasa na co to dobre jest? Bo ja sie ostatnio opycham tym mega
Podziel się: