annemarie
Fanka BB :)
By sie oberwalo to bys wyla z bolu i byla,juz w szpitalu z krwawieniem.SpokojnieDzieki ale jestem obsrana ze się coś oberwało tam w środku No nie wyczymie xr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
By sie oberwalo to bys wyla z bolu i byla,juz w szpitalu z krwawieniem.SpokojnieDzieki ale jestem obsrana ze się coś oberwało tam w środku No nie wyczymie xr
Ten rok należy do mnie, i nie przewiduje innych opcji. Pierwszy raz od wielu lat znalazłam takie cudo a ponoć przynosi szczęście
Kochane moje mam pytanie kiedy poszlyscie na zwolnienie lekarskie jak sie okazalo ze jestescie w ciąży?
Jest pęcherzyk.
I jakaś malutka kropka w środku.
No więc ja juz po badaniach i wiem już na ta chwile że transfer najwcześniej odbędzie się w czerwcu chyba że naprawdę jakiś super wielki cud się wydarzy i wyniki będą szybciej... Bo na jedne czeka się 35 dni roboczych Poprosiłam Panią w laboratorium żeby napomknęła ze zależy mi na tym żeby były szybko. Powiedziała że zrobi wszystko co w jej mocy.. Ale od niej to naprawdę niewiele zależy... Ale powie komu trzeba... No nic pożyjemy zobaczymy
Dziewczyny czy któraś z was oprocz do kliniki chodzila jeszcze do innego lekarza jak byla w ciąży?
Kochana wyniki mi przyszły szybciej, juz jesyem po rozmowie z hematologiem i jestem w trakcie przygotowan do transferu. Jeśli ten się nie uda to po prosto daje sobie trochę czasu aby odetchnąć . Chodź mam nadzieję że wszystko się uda w poniedziałek mam wizytę przed transferem i prawdopodobnie w sobotę następna transferNadrabiam dalej robaczki
@ jednak przyjdzie z opóźnieniem. Czyli łajza jak zwykle Te bóle brzucha to był żołądek. Wypiłam kawy wczoraj i była tragedia. Ale dziś już przeszło uf!
No to jedymy z 27 dc
No nie może być inaczej! Cóż za znalezione dzieło sztuki!
Spierd.... aż się kurzyło
Ale czas ! Gratulacje !!
Supeeeeeeeeeeeeeerowoooooooooooooooo !!
Aj! Oby przyszły szybciej!
Najlepiej to chodzić do jednego na prywate (jak się ma do neigo zaufanie itd) a do drugiego na NFZ jednocześnie, by nie płacić za badania itp
Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 jestem załamana.
Hej moje kochane, opłacało się Wasze trzymanie kciuków, dziękuję każdej z Was za słowa wsparcia naprawdę podpisaliśmy dokumenty do procedury, od 16 gonapapeptyl, 28 następna wizyta no i to wszystko z nasienia męża wszystkie komórki będą zapladniane, chociaż lekarz mówił, że zamiast 6 lepiej 12 sztuk, że u mnie będzie dużo komórek żeby nie zostały nadprogramowe. Ale oboje stwierdziliśmy, że lepiej więcej i oddać do adopcji niż miałoby wcale nie wyjść. Suma sumarum jestem bardzo zadowolona spróbujemy i to najważniejsze, bo jeśli nie wyjdzie to trudno ale szansa zawsze jest
Leoś wita na świecie urodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
Dziewczyny mam newsa [emoji3526]
Miałam dziś pierwsze USG, wcześnie bo 20 dpt 3 dniowca, ale to przez to że moja jedyna ciąża to pozamaciczna..
Jest pęcherzyk w macicy[emoji3590] i jakieś ciałko zoltkowe też podobno jest, czyli to co powinno być na tą chwilę.
Dziś beta 3314.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki żebym nie oszalała do wizyty serduszkowej bo już mocno świruje [emoji85]
mam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
A widzisz. Mi dzis lekarz powiedział, że trzeba się szczepić.... i bądź tu mądryJa tego tematu nie ogarniamco kraj to slysze cos innego,u mnie w DE nie jest to zalecane i ginekolodzy nie szczepia.
Najgorzej ,ze nie ma zadnych studiow,badan...nic jesli o ciezarne chodzi.
Na covid?Hej dziewczyny Powiedzcie mi czy warto szczepic się przed transferem czy lepiej odpuścić temat
Czemu awokado i ananasa na co to dobre jest? Bo ja sie ostatnio opycham tym megajedz awocado i ananasa trzymamy kciuki tu wszystkie!
Dlatego sie zastanawiam...mnie tu i tak nikt nue zaszczepi,wiec jeszcze te pare miesiecy sie pobujam.Nastomiast ,zastanawiam sie na jakiej podstawie jedni kaza ,inni nieA widzisz. Mi dzis lekarz powiedział, że trzeba się szczepić.... i bądź tu mądry