Ja już covida chyba przechodziłampytanie: wolisz czuć się choc trochę bezpieczna w ciąży czy cała ciążę martwić się że możesz ciężko przejść covida?
reklama
ananas ma jakis enzym co niby pomaga sie zarodkowi zagniezdzic pewnie w necie jest to ladniej wytlumaczine a awocado to witamina e, mlodosci i plodnosci ochechy brazylijskie selen wiev tez wartoCzemu awokado i ananasa na co to dobre jest? Bo ja sie ostatnio opycham tym mega
hej ja sie szczepie, chce 2 dawki wziasc i opzniam transfer o kilka miesiecy, z 2 lekarzami juz rozmawialam o tym ze nie ma wplywi na zagniezdzanie, ja wole sie czuc bezpiecznie ze przy ewentualnej ciazy nie zlapie tego paskudztwa, ale co czlowiek to opinia. pogadaj ze swoim prowadzacym co doradzaPytanie czy szczepienie nie wpłynie na to czy zarodek się zagniezdzi czy nie nie wiem jak mój organizm zareaguje na szczepienie
miętowa25
Fanka BB :)
nie ma gwarancji ze masz przeciwciala niestety... Chyba że badałaś?Ja już covida chyba przechodziłam
G
gość2502
Gość
No ja jestem po właśnie i powinnam mieć w tym tyg pickupMi lekarz w Niemczech zalecal..
Evela.6
Nie martw się na zapas! Pomysł, że to są aż 4 szanse na zarodek. Liczy się ich jakosc[emoji123]My już po wizycie. Szału nie ma, ale też chyba bez dramatu... 4 pecherzyki rokujące, 2 po 10mm i jakies 2 - 6 i 4mm... pick up we czwartek... Ale martwię się że pomimo dużej dawki tylko tyle wyrosło. Jakby co to lecimy dalej po pick upie kolejna stymulacja... myślicie że jest jakaś szansa z tych 4 pecherzykow? [emoji17] czy niepotrzebnie na zapas sie martwię?
To jak dlugo po szczepieniu może być transfer ??? Bo mi lekarka mówiła że mogłabym po dwuch dawkach odrazu mieć transferhej ja sie szczepie, chce 2 dawki wziasc i opzniam transfer o kilka miesiecy, z 2 lekarzami juz rozmawialam o tym ze nie ma wplywi na zagniezdzanie, ja wole sie czuc bezpiecznie ze przy ewentualnej ciazy nie zlapie tego paskudztwa, ale co czlowiek to opinia. pogadaj ze swoim prowadzacym co doradza
Coffe18
Ja to jak mysia mama . 13 na jednym i 13 na drugim jajniku . Największe maja po 12 mm . Wszystkie wygladaja dość ładnie- ale tak naprawdę w dniu punkcji wszystko się okaże . W piątek jeszcze jedna kontrola . Od dziś włączam orgalutran . Mam się raczej nie nastawiać na świeży transfer . Wszystko przez moje amh . Albo w niedziele albo poniedziałek punkcja . Na 100 we dowiem się w piątek . Estradiol 837 , progesteron 0.2 . Aaaaa noi śluzem płodnym mogłabym was potopićjak tam u Ciebie? Ile żeś naprodukowala?
reklama
G
gość2502
Gość
Super kochana!!! Mega się cieszę, jakie masz to.amh bo nie pamiętam? Ja tez mam mega duzo sluzu xD sie zastanawiałam czy to dobrze ale z tego czytam to nienajgorzejJa to jak mysia mama . 13 na jednym i 13 na drugim jajniku . Największe maja po 12 mm . Wszystkie wygladaja dość ładnie- ale tak naprawdę w dniu punkcji wszystko się okaże . W piątek jeszcze jedna kontrola . Od dziś włączam orgalutran . Mam się raczej nie nastawiać na świeży transfer . Wszystko przez moje amh . Albo w niedziele albo poniedziałek punkcja . Na 100 we dowiem się w piątek . Estradiol 837 , progesteron 0.2 . Aaaaa noi śluzem płodnym mogłabym was potopić
Podziel się: