reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytanie czy szczepienie nie wpłynie na to czy zarodek się zagniezdzi czy nie nie wiem jak mój organizm zareaguje na szczepienie

Pytanie czy szczepienie nie wpłynie na to czy zarodek się zagniezdzi czy nie nie wiem jak mój organizm zareaguje na szczepienie
hej ja sie szczepie, chce 2 dawki wziasc i opzniam transfer o kilka miesiecy, z 2 lekarzami juz rozmawialam o tym ze nie ma wplywi na zagniezdzanie, ja wole sie czuc bezpiecznie ze przy ewentualnej ciazy nie zlapie tego paskudztwa, ale co czlowiek to opinia. pogadaj ze swoim prowadzacym co doradza

My już po wizycie. Szału nie ma, ale też chyba bez dramatu... 4 pecherzyki rokujące, 2 po 10mm i jakies 2 - 6 i 4mm... pick up we czwartek... Ale martwię się że pomimo dużej dawki tylko tyle wyrosło. Jakby co to lecimy dalej po pick upie kolejna stymulacja... myślicie że jest jakaś szansa z tych 4 pecherzykow? [emoji17] czy niepotrzebnie na zapas sie martwię?
Nie martw się na zapas! Pomysł, że to są aż 4 szanse na zarodek. Liczy się ich jakosc[emoji123]

hej ja sie szczepie, chce 2 dawki wziasc i opzniam transfer o kilka miesiecy, z 2 lekarzami juz rozmawialam o tym ze nie ma wplywi na zagniezdzanie, ja wole sie czuc bezpiecznie ze przy ewentualnej ciazy nie zlapie tego paskudztwa, ale co czlowiek to opinia. pogadaj ze swoim prowadzacym co doradza
To jak dlugo po szczepieniu może być transfer ??? Bo mi lekarka mówiła że mogłabym po dwuch dawkach odrazu mieć transfer

jak tam u Ciebie? Ile żeś naprodukowala?
Ja to jak mysia mama 😜🙃. 13 na jednym i 13 na drugim jajniku 🙈. Największe maja po 12 mm . Wszystkie wygladaja dość ładnie- ale tak naprawdę w dniu punkcji wszystko się okaże . W piątek jeszcze jedna kontrola . Od dziś włączam orgalutran . Mam się raczej nie nastawiać na świeży transfer 🙃 . Wszystko przez moje amh 🤷🏼‍♀️. Albo w niedziele albo poniedziałek punkcja . Na 100 we dowiem się w piątek . Estradiol 837 , progesteron 0.2 . Aaaaa noi śluzem płodnym mogłabym was potopić 😂😂😂

reklama
Ja to jak mysia mama 😜🙃. 13 na jednym i 13 na drugim jajniku 🙈. Największe maja po 12 mm . Wszystkie wygladaja dość ładnie- ale tak naprawdę w dniu punkcji wszystko się okaże . W piątek jeszcze jedna kontrola . Od dziś włączam orgalutran . Mam się raczej nie nastawiać na świeży transfer 🙃 . Wszystko przez moje amh 🤷🏼‍♀️. Albo w niedziele albo poniedziałek punkcja . Na 100 we dowiem się w piątek . Estradiol 837 , progesteron 0.2 . Aaaaa noi śluzem płodnym mogłabym was potopić 😂😂😂
Super kochana!!! Mega się cieszę, jakie masz to.amh bo nie pamiętam? Ja tez mam mega duzo sluzu xD sie zastanawiałam czy to dobrze ale z tego czytam to nienajgorzej 😁

Do góry