Evela.6
Fanka BB :)
Oh... Przykro mi [emoji17]macie jeszcze zarodki?Niestety u mnie nic z tego nie udał się transfer.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh... Przykro mi [emoji17]macie jeszcze zarodki?Niestety u mnie nic z tego nie udał się transfer.
Powtórzę jeszcze jutro u siebie w laboratorium i dostawie leki.Bardzo mi przykro . Będziesz jeszcze powtarzać betę?
Tak, mam jeszcze 2 zarodki 3dniowe, ale teraz muszę zrobić jeszcze jakieś badania, na pewno histeroskopie i może coś z immunologii.Oh... Przykro mi [emoji17]macie jeszcze zarodki?
nadzieja zawsze umiera ostatnia to juz na wiadomo100%? jaka wyszla beta?5- cio, ale była wczesna blastka 1AB, najgorzej, że testy mnie oszukaly bo widać było cień i trochę to mi rano dało nadziei.
Dobrze, że masz plan. Trzymam kciuki za kolejne podejście [emoji110]Tak, mam jeszcze 2 zarodki 3dniowe, ale teraz muszę zrobić jeszcze jakieś badania, na pewno histeroskopie i może coś z immunologii.
Bardzo mi przykro kochanaTak, mam jeszcze 2 zarodki 3dniowe, ale teraz muszę zrobić jeszcze jakieś badania, na pewno histeroskopie i może coś z immunologii.
Zupełne zero Ci wyszło?Powtórzę jeszcze jutro u siebie w laboratorium i dostawie leki.
Ja mam gdzieś jeszcze w domu test ciążowy, i chyba też go wykorzystam szybciej mi kazali sie ubrać i sio...To idziemy prawie łeb w łeb[emoji85] ja wczoraj miałam transfer. U mnie kazali leżeć 5min na fotelu i jeszcze 15 na łóżku. Też mam zrobić betę za 10 dni, ale chy a zrobię po 7 dniach bo nie wiem czy wytrzymam...hehe
Dam znaćpowodzenia czekamy na wyniki testu