Tagitagi
Fanka BB :)
Ja miałam na sztucznym 10 dpt 110 ciąża biochemicznaHej dziewczyny mam pytanie ile wynosił wasz progesteron 9 dniu po transferze ??? I czy się transfer udał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na sztucznym 10 dpt 110 ciąża biochemicznaHej dziewczyny mam pytanie ile wynosił wasz progesteron 9 dniu po transferze ??? I czy się transfer udał
Popatrzylam sobie na wyniki z mojego pierwszego transferu i w 14dpt miałam 580 i mój lekarz powiedział że jest ładna i mam się nie zamartwiać bo przyrosty miałam prawidłowe. Coś czuję, że Twoja wystrzeli do góryWiem zwalilam zapomniałam o świętach i tej przerwie.... Hm może uprosze Panią w diagnostyce
To ja mam dosyć niski, wynik 17ng w 13dpt i przy takim rośnie beta ale zwiększyłam dawkę o 1 tabletkę, może coś podskoczy.Hej dziewczyny mam pytanie ile wynosił wasz progesteron 9 dniu po transferze ??? I czy się transfer udał
Tak pierwszaJa dokładnie w 14 dpt miałam:
Wiec prawie tyle samo. A wtedy były jeszcze bliźniaki. Transfer udany, obecnie 27 tc leci.
B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 488.0 _ mIU/ml
GRATULUJĘ !!
Pamiętaj, ze to przyrost jest ważny a nie konkretna ilosć. To Twoja pierwsza beta?
32... A mój mąż ma bardzo słabe nasienie... Aż dziwne że się tyle zapłodniło... Z 13 komórek 9 się zapłodniło i 7 doszło do blastki... Moje obie komórki dojrzałe też się zapłodniły...a wiesz ile lat miala dawczyni? wydaje mi sie ze jakies powinny byc ok, chyba rzadko sie zdarza zeby wszystkie niepoprawne
to mloda 32 lata, a jak to jest z plemnikami bo myslalam ze skoro plemnik zaplodni i zarodek dotrwa do blastki to nasienie jrst ok? czy mozliwe zeby byl nieprawidlowy?32... A mój mąż ma bardzo słabe nasienie... Aż dziwne że się tyle zapłodniło... Z 13 komórek 9 się zapłodniło i 7 doszło do blastki... Moje obie komórki dojrzałe też się zapłodniły...
Materiał genetyczny plemnika wchodzi w trzeciej dobie, ale to nie znaczy, że przestaje mieć znaczenie w piątej, kiedy zarodek stanie się blastocystą... Oczywiście, że jest możliwe, że zarodki będą nieprawidłowe, nawet jeśli się zapłodnią i dotrwają do blastki.to mloda 32 lata, a jak to jest z plemnikami bo myslalam ze skoro plemnik zaplodni i zarodek dotrwa do blastki to nasienie jrst ok? czy mozliwe zeby byl nieprawidlowy?
No kurcze...ja też wkładam cześć do zmywarki, ale zajmuje mi ze wszystkim z 2 godziny dobra jesteś a tak w ogóle to jedynej rzeczy, z prac domowych, której nie cierpię jest mycie lodówki z zamrażarkąNo ja dziś w sprzątanie zaoferowana, bo całą sobotę w pracy a w niedziele nocka Fajne święta. Pół lanego poniedziałku prześpie A na świeta jestem sam. Chłop pojechał do Niemczech. Nawet go na granicy nie sprawdzali nic. Wraca dopiero po świętach. To dopiero świetny początek wiosny!
Kiedyś pamiętam jak nie znosiłam mycia lodówki.
Dziś dojrzałam do jej mycia 30 min i zrobione Mały sukces. Nie mogę się cieszyć z ciąży to chociaż z czystej lodówki nie?
Jakim cudem 30 min? Dzięki mojej kochanej zmywarce !! 4 półki z lodówki idę na dół pod skosem (wszystkie ząbki w góre) a reszta badziewi na górę. Zmywara odkaża pracuje godzine z hakiem a ja w tym czasie myje lodówkę i zbiornik na warzywa. I nie śmierdzi octem Ja dobrze mieć zmywarkę ! (i nie płacić rachunków )
Zjadłabym coś dobrego na święta, ale nie mam pomysłu