Dostnex to chyba antybiotyk ??Dziewczyny bralyscie dostinex na wyciszenie po stymulacji? Mam to brać i progesteron i essentiale forte na wspomaganie wątroby. Ale nie wiem co z tym dostinexem, dobre to?
reklama
8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]Niewiem, może poczekaj do poniedziałku.
Dziewczyny przeważnie robią 9. To 6 dpt blastki.
Gdyby to o poniedziałek chodziło to pewnie bym wytrzymała. Ale do wtorku?
I przez całe święta nie wytrzymam nie wiedząc czy cokolwiek ruszylo
9 tak mniej wiecej.8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]
Poczekaj lepiej do poniedziałku, będzie pewne. Dasz radę
annemarie
Fanka BB :)
Niee,hamuje wydzielanie prolaktyny.Ma zapobiec albo zlagodzic hiperke po stymulacji.Dostnex to chyba antybiotyk ??
Aduś16
No krwiak potrafi długo być, nie zniknie nagle ale dziecko na tym etapie jest duzo większe od krwiaka.. Jeszcze go głową uciska to leci ale czarna maznie krew.. Jak mialam ostatnio mierzony to byłam 4 dni po ostatniewiu heparyny i był mniejszy.. Mam nadzieję że po odstawieniu się trochę zmniejszy..Kurcze nie dobrze;(.
Leż dalej odpoczywaj, może to odstawienie clexane coś da. Bo dość długo już jest a jeszcze się powieksza.
To chyba nie antybiotyk, może chodzi Ci o doksycyline? To tez brałam ale na zapalenie jakie mi wyszło po histeroskopii. W każdym razie dostinex to jakiś lek przeciwdziałający hiperce wiec pewnie jakiś hormon bo nawet w ciąży go biorą dziewczyny albo te co maja wysoka prolaktyne. Ja nigdy nie brałam pomimo, ze estradiol miałam w kosmos za każdym razem, teraz jednak najwyżej bo najdłużej trwała stymulacja...poszukam jeszcze co to takiegoDostnex to chyba antybiotyk ??
Aduś16
Tak to tak jak 6ty blastocysty, w tym dniu dwucyfrowa beta najlepiej wróży8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]
annemarie
No krwiak potrafi długo być, nie zniknie nagle ale dziecko na tym etapie jest duzo większe od krwiaka.. Jeszcze go głową uciska to leci ale czarna maznie krew.. Jak mialam ostatnio mierzony to byłam 4 dni po ostatniewiu heparyny i był mniejszy.. Mam nadzieję że po odstawieniu się trochę zmniejszy..
Gonia0605
Moim zdaniem zrób w sobotę... We wtorek powtórzysz... Przyrost po 72h powinien być 114%, będziesz miała punkt odniesienia8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]
reklama
Wszystko.I udany transfer i niestety porażka.A boli jak na okres?Mnie piekielnie bolał i sukcesDziewczy pomóżcie 6 dzień po transferze 3 dziś bolący brzuch na dole co to może znaczyć??
Podziel się: