reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze nie dobrze;(.
Leż dalej odpoczywaj, może to odstawienie clexane coś da. Bo dość długo już jest a jeszcze się powieksza.
No krwiak potrafi długo być, nie zniknie nagle ale dziecko na tym etapie jest duzo większe od krwiaka.. Jeszcze go głową uciska to leci ale czarna maznie krew.. Jak mialam ostatnio mierzony to byłam 4 dni po ostatniewiu heparyny i był mniejszy.. Mam nadzieję że po odstawieniu się trochę zmniejszy..

Dostnex to chyba antybiotyk ??
To chyba nie antybiotyk, może chodzi Ci o doksycyline? To tez brałam ale na zapalenie jakie mi wyszło po histeroskopii. W każdym razie dostinex to jakiś lek przeciwdziałający hiperce wiec pewnie jakiś hormon bo nawet w ciąży go biorą dziewczyny albo te co maja wysoka prolaktyne. Ja nigdy nie brałam pomimo, ze estradiol miałam w kosmos za każdym razem, teraz jednak najwyżej bo najdłużej trwała stymulacja...poszukam jeszcze co to takiego :)

No krwiak potrafi długo być, nie zniknie nagle ale dziecko na tym etapie jest duzo większe od krwiaka.. Jeszcze go głową uciska to leci ale czarna maznie krew.. Jak mialam ostatnio mierzony to byłam 4 dni po ostatniewiu heparyny i był mniejszy.. Mam nadzieję że po odstawieniu się trochę zmniejszy..
😕

8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]
Gdyby to o poniedziałek chodziło to pewnie bym wytrzymała. Ale do wtorku?
I przez całe święta nie wytrzymam nie wiedząc czy cokolwiek ruszylo
Moim zdaniem zrób w sobotę... We wtorek powtórzysz... Przyrost po 72h powinien być 114%, będziesz miała punkt odniesienia 😊

reklama
Do góry