Mi ból brzucha w formie ciągnięcia, ćmienia pojawił się dzień po transferze..Już sama nie wiem co myśleć przez pierwsze 3 dni czułam się dobrze nic mnie nie bolało a w niedzielę silny ból brzucha i byłam strasznie senna no niestety ból brzucha pozostał może nie taki mocny jak w niedzielę ale jednak boli
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Jestem po kontroli u angoli dziewczyny.. moj krwiak sie powiekszyl niestety i ma ok 4.8 x 1.8 cm.. ostatnio miał niecale 3 x 1... Qwa mac ! Odstawiam clexane bo on nie pomaga we wchłanianiu się krwiaka... Naszczescie jak na tą chwilę placenta jest daleko od krwiaka choć tyle dobrego... No a szyjka mi się wydłużyła z 3 na 3.7cm wiec jedno ryzyko opanowane kosztem innego.. Będą mnie monitorować co jakieś 2 tyg aż się wchłonie.. A dzis się przestraszyłam bo zaczęło że mnie lecieć duzo takiej czarno brązowej mazi...i jadąc na usg już myślałam że to koniec
Jak zobaczyły historie moich ciąż i IVF w karcie to az wysłały lekarkę aby zdążyła się przygotować i to wszystko wyczytać.. Habilitowac się można na moim przypadku ![Face with steam from nose :triumph: 😤](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f624.png)
![Loudly crying face :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62d.png)
![Face with steam from nose :triumph: 😤](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f624.png)
Umówiłam się jutro do lekarza zobaczymy co powieMi ból brzucha w formie ciągnięcia, ćmienia pojawił się dzień po transferze..
mala_Mi 80
Ja nie brałam, więc nie pomogęDziewczyny bralyscie dostinex na wyciszenie po stymulacji? Mam to brać i progesteron i essentiale forte na wspomaganie wątroby. Ale nie wiem co z tym dostinexem, dobre to?![]()
Znowu leciało? I krwiak większy?Jestem po kontroli u angoli dziewczyny.. moj krwiak sie powiekszyl niestety i ma ok 4.8 x 1.8 cm.. ostatnio miał niecale 3 x 1... Qwa mac ! Odstawiam clexane bo on nie pomaga we wchłanianiu się krwiaka... Naszczescie jak na tą chwilę placenta jest daleko od krwiaka choć tyle dobrego... No a szyjka mi się wydłużyła z 3 na 3.7cm wiec jedno ryzyko opanowane kosztem innego.. Będą mnie monitorować co jakieś 2 tyg aż się wchłonie.. A dzis się przestraszyłam bo zaczęło że mnie lecieć duzo takiej czarno brązowej mazi...i jadąc na usg już myślałam że to koniecJak zobaczyły historie moich ciąż i IVF w karcie to az wysłały lekarkę aby zdążyła się przygotować i to wszystko wyczytać.. Habilitowac się można na moim przypadku
![]()
![Sad but relieved face :disappointed_relieved: 😥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f625.png)
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że ten krwiak się w końcu wchłonie. Super że szyjka trzyma ładnie
Aduś16
No dzis poleciało że mnie sporo takiej brązowo czarnej mazi.. Mały obrócił się i uciska głową na krwiak... No i myślę że clexane powoduje że krwiak napuchl, tak też twierdzi hematolog. Natstepne usg Mam u polaka 09.04 potem u angoli 14 i 22 kwietnia. Qzwa tyle usg to nawet w pierwszej ciąży nie miałam!!Ja nie brałam, więc nie pomogę
Znowu leciało? I krwiak większy?Ty to masz tyle stresu w tych ciążach jak mało kto. Szczerze współczuję takich przeżyć.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że ten krwiak się w końcu wchłonie. Super że szyjka trzyma ładnie
Kiedy masz transfer? Kombinujesz coś z tym scratchingiem badz wlewem ?
Niewiem, może poczekaj do poniedziałku.Myslalam sobotę.
Będzie 8dpt 3dniowca.
Nie za wcześnie?
Dziewczyny przeważnie robią 9. To 6 dpt blastki.
Wiesz co, nie rób za wcześnie bo nic to nie da, lepiej kłuć się kilka razy trochę później i mieć jakiś obraz w jakim kierunku to idzie niż za wcześnie, a potem się zamartwiać.. Ja po dwóch transferach blastki robiłam w 9dniuNiewiem, może poczekaj do poniedziałku.
Dziewczyny przeważnie robią 9. To 6 dpt blastki.
Kurcze nie dobrze;(.Jestem po kontroli u angoli dziewczyny.. moj krwiak sie powiekszyl niestety i ma ok 4.8 x 1.8 cm.. ostatnio miał niecale 3 x 1... Qwa mac ! Odstawiam clexane bo on nie pomaga we wchłanianiu się krwiaka... Naszczescie jak na tą chwilę placenta jest daleko od krwiaka choć tyle dobrego... No a szyjka mi się wydłużyła z 3 na 3.7cm wiec jedno ryzyko opanowane kosztem innego.. Będą mnie monitorować co jakieś 2 tyg aż się wchłonie.. A dzis się przestraszyłam bo zaczęło że mnie lecieć duzo takiej czarno brązowej mazi...i jadąc na usg już myślałam że to koniecJak zobaczyły historie moich ciąż i IVF w karcie to az wysłały lekarkę aby zdążyła się przygotować i to wszystko wyczytać.. Habilitowac się można na moim przypadku
![]()
Leż dalej odpoczywaj, może to odstawienie clexane coś da. Bo dość długo już jest a jeszcze się powieksza.
reklama
annemarie
Nie zgodze sie z tym Ewa,Możesz iść spokojnie 15 dc to jest cykl sztuczny endometrium na takich cyklu nie przerisnie uzyska swój max i koniec.
Chyba można ciągnąć na estrofenu max 40 dnijeśli dobrze pamiętam.
Na wizycie sprawdzi rozmiar endo powinien być miedzi 9-12 I być 3 liniowe . Potem 5 dni prog to transfer Twojej super blastusi.
Powo
ja wlasnie mialam takiego madrego lekarza,ktory machal na to reka,efekt byl taki ze robil mi transfery na 22mm grubym endo ,przerosnietym na maxa,a ja 5 dni pozniej dostawalam juz okres .Mam takich transferow z 15 za soba wiec ,wiem co mowie .Jak to pani dok w Pradze opowiadalam to sie za glowe trzymala.I powiedziala,ze nie ma takiej opcji ,zeby mi robila transfery na endo ,ktore nie jest juz ani 3 liniowe ani receptywne .Strasznie tego pilnowala i mysle ze dzieki temu mam dzieci.Jak lekarz ma na to wywalone to trzeba samemu pilnowac.Okno implantacyjne jest otwarte 72 godziny,potem jest pozamiatane w temacie.
Podziel się: