reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No wiem... Dzięki stara, nie musisz nic pisać, ja wiem ❤ Tylko laski po porażkach wiedzą co to za emocjonalne szambo..
Trzymam kciuki za Ciebie mocno, oby te szczepienia Ci pomogły ❤ Wiem, że też masz słabą wiarę w to już ale mimo wszystko działasz... Ja niby jestem załamana ale już k*rwa szukam kliniki w Warszawie 🤦🏻💁😎 Nie wiem czy to jest spoko czy żałosne..

Ej laski, jakieś opinie o N0vum i dr Lew.?
Ja sporo czytałam o L i są dwie skrajne opinie. Od zachwytu po nienawiść.

reklama
Ja sporo czytałam o L i są dwie skrajne opinie. Od zachwytu po nienawiść.
O L się nie wypowiem bo nie wiem.
Ale na temat kliniki mam coraz gorsze zdanie.
Przede wszystkim kasa kasa i jeszcze raz kasa.
Ostatni przykład, przed samą punkcja kąpieli się że mi posiewy straciły ważność. Koniecznie tego samego dnia musiałam powtórzyć, wyniki będą na pewno, bez tego nie będzie punkcji.
I co? Sprawdziłam dziś kiedy były wyniki.
Dzień po punkcji. A kaska poszła.
Kurtyna.

Ostatni przykład, przed samą punkcja kąpieli się że mi posiewy straciły ważność. Koniecznie tego samego dnia musiałam powtórzyć, wyniki będą na pewno, bez tego nie będzie punkcji.
Kurtyna.
Wszędzie jest tak samo.
Dzisiaj dzwoniłam do Invicty zapytać o scratching endometrium. I raczej mogę zrobić za jedyne 550, ale najpierw wizyta 250 a potem jeszcze badania, czyli pewnie wszystko razem około 1000 ale nie mam pewności, czy by mi to zrobili wtedy kiedy tego potrzebuję 🥴

Nie wiem. Na razie ryczę- standardowa procedura. Z jednej strony nie wyobrażam sobie przez to ponownie przechodzić a z drugiej nie widzę swojego życia bez dziecka. Taki rozp**dol. Znasz. Muszę zaczać żyć bo na razie moje zycie to wieczny dramat podporzadkowany jednej sprawie. W ogole się nie rozwijam tylko tkwie w miejscu bo a nóż się kolejny transfer uda a tu ch*j i zostaje z ręką w nocniku. Bardzo dużo mnie to kosztuje i póki co nie znajdę chyba siły na kolejną stymulację.. Muszę się wypłakać i przeprogramować.
Ja mam to samo, od 3 lat ciągle myślę, że będę zaraz w ciąży bo na widoku kolejny transfer.
Znam to , nic człowiek nie planuje, pracy nie zmieni. Ciężko jest tak żyć;(.
Jednak ja naprawdę głęboko wierzę że każdemu się kiedyś uda, tylko każda droga jest inna.

Wszędzie jest tak samo.
Dzisiaj dzwoniłam do Invicty zapytać o scratching endometrium. I raczej mogę zrobić za jedyne 550, ale najpierw wizyta 250 a potem jeszcze badania, czyli pewnie wszystko razem około 1000 ale nie mam pewności, czy by mi to zrobili wtedy kiedy tego potrzebuję 🥴
Szukaj dalej, oni to się cenią ostatnio. Zabieg trwa 3 minuty a kasują jak za zbóże, bo jeszcze będą chcieli test na covid 🤔 . Ręce opadają

Kurtyna.
To jest standard wszędzie... Muszą się papiery zgadzać do zabiegów bo jak im wjedzie kontrola to będą mieli problemy. No a że to kosztuje i przeoczyli wcześniej to inna sprawa 😢 Chodzi mi bardziej o finalną skuteczność tego lekarza💁 bo widzę że piejo kury na niego na znanym lekarzu i żadnej negatywnej opinii 😳

Wszędzie jest tak samo.
No to w moim Bocianie dużo lepiej to wygląda, bo scratching robią w ramach wizyty, czyli 250 zł... No ale też by się znalazło sporo rzeczy, które można im zarzucić

reklama
Do góry