reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No wiem... Dzięki stara, nie musisz nic pisać, ja wiem ❤ Tylko laski po porażkach wiedzą co to za emocjonalne szambo..
Trzymam kciuki za Ciebie mocno, oby te szczepienia Ci pomogły ❤ Wiem, że też masz słabą wiarę w to już ale mimo wszystko działasz... Ja niby jestem załamana ale już k*rwa szukam kliniki w Warszawie 🤦🏻💁😎 Nie wiem czy to jest spoko czy żałosne..

Ej laski, jakieś opinie o N0vum i dr Lew.?
Dr Lew...oszalał już nie pamiętam ale na pierwszej wizycie zgarnia 700 czy 800 zł. Pisałam niedawno z dziewczyną co była u niego, nie zastosował u niej nic nowego.....może już lepiej Zamor... .ale jak wiesz to wszystko nie jest takie proste i trudno jednoznacznie oceniać. Gdzieś e w necie jest cały wątek o leczeniu w Nov.um, poszukaj.

reklama
Dziewczyny pamiętacie kto tak często tu na grupie krwawil w ciąży chyba jakoś do połowy jak dobrze pamiętam? U mnie 2 tygodnie po krwotoku i nadal plamie na brązowo, wcześniej już prawie ustało, od wczoraj znow tak plamie. Wiem że to niby może się utrzymywać ale nie wiem jak długo... I czy jak plamienie ustąpi znów się pojawi to coś złego się dzieje ? Tylko na brązowo wiec nie świeże ale skąd to się bierze :crazy: Boje się wstawac tak mnie to stresuje

Akurat weszłam na forum wiec podpowiem, ze krwawienia długo miała @sandra777 i nie pamietam jak dalej, ale jej tu już na forum nie ma.
Miała krwiaka, który długo dawał o sobie znac, na szczęście nie było to niebezpieczne, ale kulka razy jeździła na IP to kontrolować bo zalewała ja żywa krew. Na pewno do połowy ciąży, może dłużej?
Tak juz pamiętam... chciałam zapytać czy też miała w międzyczasie brązowe plamienia cały czas bo wiem że niby tak jest jak się oczyszcza ale jak długo :( Mam wrażenie że 2 tygodnie to dlugo ale może się mylę...

Tak juz pamiętam... chciałam zapytać czy też miała w międzyczasie brązowe plamienia cały czas bo wiem że niby tak jest jak się oczyszcza ale jak długo :( Mam wrażenie że 2 tygodnie to dlugo ale może się mylę...
Jestem 😜 ale zmieniłam nicka 😂😂

Krwawienia i brązowe plamienia miałam do około 18-20 tc. Ostatnie duże krwawienie miałam 16 tc. Pózniej plamienie po tym. Leżałam przez miesiąc. Po tym postanowiłam, że pójdę na spacer - 2km
Noo i znowu miałam plamienia przez około 2 tc. Ale po tym się skończyło. Mój krwiak się wchłonął. A był przy ujściu szyjki. Miał około 1 x 1 cm nie był jakiś super duży, ale skubaniec „puszczał” i się napełniał ..
jak coś jeszcze to pytaj ;)

Jestem 😜 ale zmieniłam nicka 😂😂

Krwawienia i brązowe plamienia miałam do około 18-20 tc. Ostatnie duże krwawienie miałam 16 tc. Pózniej plamienie po tym. Leżałam przez miesiąc. Po tym postanowiłam, że pójdę na spacer - 2km
Noo i znowu miałam plamienia przez około 2 tc. Ale po tym się skończyło. Mój krwiak się wchłonął. A był przy ujściu szyjki. Miał około 1 x 1 cm nie był jakiś super duży, ale skubaniec „puszczał” i się napełniał ..
jak coś jeszcze to pytaj ;)
A to Ty, wydało się ;) Czyli wychodzi na to że 2 tyg brązowego plamienia po krwotoku to nic dziwnego. Kurcze tyle krwi z 1x1cm ? Szok ! Kazano Ci plackiem lezec czy sama tak wolałaś? Moj tez jest nad szyjka, może jutro angole go znajdą na usg.. 1.5 tyg temu miał 2.8cm na niecały 1cm.. Znając Anglików nic nie znajdą :errr:

Dziewczyny pamiętacie kto tak często tu na grupie krwawil w ciąży chyba jakoś do połowy jak dobrze pamiętam? U mnie 2 tygodnie po krwotoku i nadal plamie na brązowo, wcześniej już prawie ustało, od wczoraj znow tak plamie. Wiem że to niby może się utrzymywać ale nie wiem jak długo... I czy jak plamienie ustąpi znów się pojawi to coś złego się dzieje ? Tylko na brązowo wiec nie świeże ale skąd to się bierze :crazy: Boje się wstawac tak mnie to stresuje
@Ruda08 , dosyć długo z tego co pakietam.

reklama
Hurrraaaa, hurrraaaaaa ;) Ja tez sie musze pochwalic ;) Kupilam nowe buty do biegania ;) Pamietasz jak w tamtym roku dokladnie kupilam buty do biegania w nagrode po stymulacji to @fredka84 sie pytala czy damskich nie bylo 😂 😂 😂 I dokladnie rok temu jak sie okazalo zezostalam z jednym zarodeczkiem przeszlam zalamanie nrwowe a po roku jestem juz MAMA 💖💖💖😍😍😍😍 Wszystko jest mozliwe !!!!! Trzymam kciukasy !!!!!!!
Pamietam te buty Bazylka 😁 były czarne!! A teraz już nowe kupujesz? Kiedy Ty je zdarłas w ciąży??? Teraz musisz mieć nowe do biegania za Natalką :) 😘

Do góry