reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mam coś podobnego... ale jakoś rewelacji nie robiło z synem. Potem montowałam na leżaczek z wibracjami i to go potrafiło uśpić. Tym razem chciałabym spróbować kołyskę.. jakoś wierzę ze to zdziała cuda:-)) kurcze gorzej jak nie.
Miałam kołyskę taka zwykła drewniana. U mnie wykolysala wspaniale córeczkę.
Jeżeli będzie mi dane to mysle o koszu Mojżesza na pierwsze miesiące z funkcja kołyski ☺️

reklama
U mnie tez przelanie wrzątkiem sie sprawdziło nigdy nic nie sterylizowalam. Regularnie wymieniałam smoczki do butelek.
@kate_p7 myśle ze przy nastawianiu sie na karmienie butla sprawdzi sie urządzenie do podawania odpowiedniej ilości i temp wody i do dozowania dawki mleka w proszku. A ponoć takie jest [emoji16]
Jedt tez babycook bardzo tu popularne. Ja nie mialam, ale prawie wszyscy, ktorych znam maja.
Najlepsze jest to, ze jak mi się uda karmić cycem to mi ani sterylizator, ani podgrzewacz który kupiłam się nie przyda. No, ale ratujemy się czym się da;-) Tak samo AGD w domu, kurde na kafle tyle nie wydałam ile na sprzęt co by mi życie ułatwiał :-) Nie wiem jak nasze mamy radziły sobie bez zmywarki, suszarki ..itp. Chociaż suszarka w mieszkaniach nie potrzebna jak masz okno w łazience. Potem się docenia taki luksus:-) U nas to jest ciagle pranie...
Ja sobie nie wyobrażam zycia bez suszarki. A przy dzieciach to juz woogle. Odkrylam ze moja prqlka ja ma po jakichs 3 latach [emoji38][emoji2358]

U mnie tez przelanie wrzątkiem sie sprawdziło nigdy nic nie sterylizowalam. Regularnie wymieniałam smoczki do butelek.
@kate_p7 myśle ze przy nastawianiu sie na karmienie butla sprawdzi sie urządzenie do podawania odpowiedniej ilości i temp wody i do dozowania dawki mleka w proszku. A ponoć takie jest 😁
Ty o czymś takim mówisz Link do: Ekspres do mleka Perfect Prep Tommee Tippee (biały) - sklep Nodik.pl ale czad! No kurcze niedługo kupisz urządzenie butle zrobi to i jeszcze może wychowa buehehe ;-)

Najlepsze jest to, ze jak mi się uda karmić cycem to mi ani sterylizator, ani podgrzewacz który kupiłam się nie przyda. No, ale ratujemy się czym się da;-) Tak samo AGD w domu, kurde na kafle tyle nie wydałam ile na sprzęt co by mi życie ułatwiał :-) Nie wiem jak nasze mamy radziły sobie bez zmywarki, suszarki ..itp. Chociaż suszarka w mieszkaniach nie potrzebna jak masz okno w łazience. Potem się docenia taki luksus:-) U nas to jest ciagle pranie...
Tak jak bez zmywarki tez sobie zycia nie wyobrażam. Suszarkę mam automatyczna do prania rewelka 2 godziny i pranie mięciutkie i suchutkie☺️
A nasze mamy dokładnie wszystko robótka ręczna a do tego co chwila pranie tetrowych pieluch

reklama
Do góry