reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Monitor oddechu - to jest ta niania co monitoruje tez funkcje oddechowe? Ja teraz jak kupuje to się okazuje, ze to niepotrzebne tamto, tez nie. Te 5 lat temu jakoś mało tego było, albo ja mało zwracałam uwagę. Ponoć klin niepotrzebny, ochraniacz na łóżeczko niebezpieczny... Tym razem myśle o kołysce.. próbowałaś?
To sobie wyobraz 20 lat temu,niczego mi z tego nie brakowalo.

reklama
Teraz zmywarki mają funkcje odkażania ;) U mnie jest nawet logo butelki dziecięcej i smoczka.

Tak tak - nawet zmywarka mnie wkur...
Serio..?! To ja muszę przeczytać instrukcje swojej. Ja po 2 latach odkryłam cudowny program suszenia w moim LG. Jakoś nie wpadłam na pomysł przeczytać instrukcje :-) i myśle sobie co za durne urządzenie za tyle kasy... A tu użytkownik do bani:p

Monitor oddechu - to jest ta niania co monitoruje tez funkcje oddechowe? Ja teraz jak kupuje to się okazuje, ze to niepotrzebne tamto, tez nie. Te 5 lat temu jakoś mało tego było, albo ja mało zwracałam uwagę. Ponoć klin niepotrzebny, ochraniacz na łóżeczko niebezpieczny... Tym razem myśle o kołysce.. próbowałaś?
Mam bujak, rzuc oki3m na Tiny love 3w1, najpierw robibza kolyske, a potem za bujak.
Tak monitor monitoruje oddech w czasie snu.
Ze starsza uzywalam rok, z ta za chwile bede musiala przestac, bo juz wstaje na nogi.

Mam bujak, rzuc oki3m na Tiny love 3w1, najpierw robibza kolyske, a potem za bujak.
Tak monitor monitoruje oddech w czasie snu.
Ze starsza uzywalam rok, z ta za chwile bede musiala przestac, bo juz wstaje na nogi.
Tez to mialam x2 ,sprzedalam .Ale chociaz to dobre ze dziecio na plask moze lezec

reklama
Ale jesli mozna sobie ulatwic zycie to czemu tego nie zrobic? Do mnie argument, ze kiedyś nie bylo wogole nie dociera.
Ja lubie korzystac z dobroci techniki i ciesze sie, ze swiat idzie do przodu.
Po prostu tego nie bylo wiec nie bylo tematu🤷‍♀️i tez sie dalo spokojnie przezyc.Jest duzo bubli na ktorych robi sie kase,ktore potem leza w szafie i ciezko je sprzedac.Ja wole teraz kupowac to co faktycznie jest mi potrzebne,niz na zasadzie,ze moze kiedys sie przyda.

Do góry