reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dlatego wlasnie moj jedt super. Wlewasz 200 ml wody, wrzucasz butelki jakie chcesz, smoczki, bidon, co chcesz. Wstawiasz do mimrofali na 6min i wyparzone.
Nie uzywalam tego codziennie, ale raz w tygodniu owszem. 300zl bym nie zapłaciła [emoji38][emoji38]
Gorzej jak ktoś ma piekarnik z funkcją mikrofal :-) ja miałam steryzator parowy taki na kuchenkę i mi nie pasowało to rozwiązanie. To stawiasz gdzie chcesz w kuchni, w salonie... zobaczymy czy to taka różnica.

reklama
Po prostu tego nie bylo wiec nie bylo tematu[emoji2368]i tez sie dalo spokojnie przezyc.Jest duzo bubli na ktorych robi sie kase,ktore potem leza w szafie i ciezko je sprzedac.Ja wole teraz kupowac to co faktycznie jest mi potrzebne,niz na zasadzie,ze moze kiedys sie przyda.
Zgadzam sie, problem w tym, ze nigdy bie wiesz co Ci sie sprawdzi, a co nie. Bo fuckt - jest tego straszliwie duzo. W zasadzie mozna kupic cokolwiek czlowiek pomysli, okazuje sie, ze wszystko istnieje [emoji38][emoji38]

U mnie to sie po prostu nie sprawdzilo,pierdylion butelek,a do tego musisz miec TE😅oprocz tego wczesniej trzeba je i tak umyc,wiec mylam,plukalam wrzatkiem i jak dla mnie bylo git.Dzieci przezyly.😅
U mnie tez przelanie wrzątkiem sie sprawdziło nigdy nic nie sterylizowalam. Regularnie wymieniałam smoczki do butelek.
@kate_p7 myśle ze przy nastawianiu sie na karmienie butla sprawdzi sie urządzenie do podawania odpowiedniej ilości i temp wody i do dozowania dawki mleka w proszku. A ponoć takie jest 😁

Hej kuleżanki [emoji3059]
[emoji205] wjechała na salony . Jutro jadę robić resztę badań hormonalnych i 2 kwietnia ruszamy znów na klinikę już z całym kompletem badań. I pewnie od następnego cyklu stymulacja [emoji3059]. Ale dokładnie pochwale się po wizycie w piątek . Także kochana @Evela.6 zapisuj [emoji3590]
No i jak pięknie kwiecień się zacznie [emoji123]

Tez to mialam x2 ,sprzedalam .Ale chociaz to dobre ze dziecio na plask moze lezec
Mam bujak, rzuc oki3m na Tiny love 3w1, najpierw robibza kolyske, a potem za bujak.
Tak monitor monitoruje oddech w czasie snu.
Ze starsza uzywalam rok, z ta za chwile bede musiala przestac, bo juz wstaje na nogi.
Mam coś podobnego... ale jakoś rewelacji nie robiło z synem. Potem montowałam na leżaczek z wibracjami i to go potrafiło uśpić. Tym razem chciałabym spróbować kołyskę.. jakoś wierzę ze to zdziała cuda:-)) kurcze gorzej jak nie.

Ty nie nerwuj się, nie nerwuj [emoji23]
Ciekawe jak tam @bazylia128 [emoji4]. Czy dalej sobie chlipie? Wczoraj mi pisała, że płakała nawet jak jej swoje zdjęcie wysłałam [emoji23]. Może jej się nie podobało [emoji23]
A Wysłałaś jej to 'profilowe' co tu masz?! [emoji41] Mi osobiście bardzo się podobasz[emoji7][emoji6]

reklama
U mnie tez przelanie wrzątkiem sie sprawdziło nigdy nic nie sterylizowalam. Regularnie wymieniałam smoczki do butelek.
@kate_p7 myśle ze przy nastawianiu sie na karmienie butla sprawdzi sie urządzenie do podawania odpowiedniej ilości i temp wody i do dozowania dawki mleka w proszku. A ponoć takie jest 😁
Najlepsze jest to, ze jak mi się uda karmić cycem to mi ani sterylizator, ani podgrzewacz który kupiłam się nie przyda. No, ale ratujemy się czym się da;-) Tak samo AGD w domu, kurde na kafle tyle nie wydałam ile na sprzęt co by mi życie ułatwiał :-) Nie wiem jak nasze mamy radziły sobie bez zmywarki, suszarki ..itp. Chociaż suszarka w mieszkaniach nie potrzebna jak masz okno w łazience. Potem się docenia taki luksus:-) U nas to jest ciagle pranie...

Do góry