reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dlatego wlasnie moj jedt super. Wlewasz 200 ml wody, wrzucasz butelki jakie chcesz, smoczki, bidon, co chcesz. Wstawiasz do mimrofali na 6min i wyparzone.
Nie uzywalam tego codziennie, ale raz w tygodniu owszem. 300zl bym nie zapłaciła [emoji38][emoji38]
Gorzej jak ktoś ma piekarnik z funkcją mikrofal :-) ja miałam steryzator parowy taki na kuchenkę i mi nie pasowało to rozwiązanie. To stawiasz gdzie chcesz w kuchni, w salonie... zobaczymy czy to taka różnica.

reklama
Po prostu tego nie bylo wiec nie bylo tematu[emoji2368]i tez sie dalo spokojnie przezyc.Jest duzo bubli na ktorych robi sie kase,ktore potem leza w szafie i ciezko je sprzedac.Ja wole teraz kupowac to co faktycznie jest mi potrzebne,niz na zasadzie,ze moze kiedys sie przyda.
Zgadzam sie, problem w tym, ze nigdy bie wiesz co Ci sie sprawdzi, a co nie. Bo fuckt - jest tego straszliwie duzo. W zasadzie mozna kupic cokolwiek czlowiek pomysli, okazuje sie, ze wszystko istnieje [emoji38][emoji38]

U mnie to sie po prostu nie sprawdzilo,pierdylion butelek,a do tego musisz miec TE😅oprocz tego wczesniej trzeba je i tak umyc,wiec mylam,plukalam wrzatkiem i jak dla mnie bylo git.Dzieci przezyly.😅
U mnie tez przelanie wrzątkiem sie sprawdziło nigdy nic nie sterylizowalam. Regularnie wymieniałam smoczki do butelek.
@kate_p7 myśle ze przy nastawianiu sie na karmienie butla sprawdzi sie urządzenie do podawania odpowiedniej ilości i temp wody i do dozowania dawki mleka w proszku. A ponoć takie jest 😁

Hej kuleżanki [emoji3059]
[emoji205] wjechała na salony . Jutro jadę robić resztę badań hormonalnych i 2 kwietnia ruszamy znów na klinikę już z całym kompletem badań. I pewnie od następnego cyklu stymulacja [emoji3059]. Ale dokładnie pochwale się po wizycie w piątek . Także kochana @Evela.6 zapisuj [emoji3590]
No i jak pięknie kwiecień się zacznie [emoji123]

Tez to mialam x2 ,sprzedalam .Ale chociaz to dobre ze dziecio na plask moze lezec
Mam bujak, rzuc oki3m na Tiny love 3w1, najpierw robibza kolyske, a potem za bujak.
Tak monitor monitoruje oddech w czasie snu.
Ze starsza uzywalam rok, z ta za chwile bede musiala przestac, bo juz wstaje na nogi.
Mam coś podobnego... ale jakoś rewelacji nie robiło z synem. Potem montowałam na leżaczek z wibracjami i to go potrafiło uśpić. Tym razem chciałabym spróbować kołyskę.. jakoś wierzę ze to zdziała cuda:-)) kurcze gorzej jak nie.

Ty nie nerwuj się, nie nerwuj [emoji23]
Ciekawe jak tam @bazylia128 [emoji4]. Czy dalej sobie chlipie? Wczoraj mi pisała, że płakała nawet jak jej swoje zdjęcie wysłałam [emoji23]. Może jej się nie podobało [emoji23]
A Wysłałaś jej to 'profilowe' co tu masz?! [emoji41] Mi osobiście bardzo się podobasz[emoji7][emoji6]

reklama
U mnie tez przelanie wrzątkiem sie sprawdziło nigdy nic nie sterylizowalam. Regularnie wymieniałam smoczki do butelek.
@kate_p7 myśle ze przy nastawianiu sie na karmienie butla sprawdzi sie urządzenie do podawania odpowiedniej ilości i temp wody i do dozowania dawki mleka w proszku. A ponoć takie jest 😁
Najlepsze jest to, ze jak mi się uda karmić cycem to mi ani sterylizator, ani podgrzewacz który kupiłam się nie przyda. No, ale ratujemy się czym się da;-) Tak samo AGD w domu, kurde na kafle tyle nie wydałam ile na sprzęt co by mi życie ułatwiał :-) Nie wiem jak nasze mamy radziły sobie bez zmywarki, suszarki ..itp. Chociaż suszarka w mieszkaniach nie potrzebna jak masz okno w łazience. Potem się docenia taki luksus:-) U nas to jest ciagle pranie...

Do góry