reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To już niedługo :-)

Serio? Bo ja specjalnie kupiłam bo ponoć to taka wygoda jest... no dobra zobaczymy. Ja sterylizowalam kiedyś w garnku takim i to niezbyt wygodne było. Tylko duzo do sterylizacji było. To teraz założyłam, ze jeszcze więcej będzie...
Cos co przydaje sie jednej z nas, drugiej sie nie sprawdzi. Ja np szumisia nie oddalabym za zadne skarby, monitora oddechu tez nie.
Laktator uzylam raz przez 3 dni i lezy w szafce. Ale wtedy przez te 3 dni uratowal mi laktacje.

reklama
To już niedługo :-)

Serio? Bo ja specjalnie kupiłam bo ponoć to taka wygoda jest... no dobra zobaczymy. Ja sterylizowalam kiedyś w garnku takim i to niezbyt wygodne było. Tylko duzo do sterylizacji było. To teraz założyłam, ze jeszcze więcej będzie...
U mnie to sie po prostu nie sprawdzilo,pierdylion butelek,a do tego musisz miec TE😅oprocz tego wczesniej trzeba je i tak umyc,wiec mylam,plukalam wrzatkiem i jak dla mnie bylo git.Dzieci przezyly.😅

U mnie to sie po prostu nie sprawdzilo,pierdylion butelek,a do tego musisz miec TE[emoji28]oprocz tego wczesniej trzeba je i tak umyc,wiec mylam,plukalam wrzatkiem i jak dla mnie bylo git.Dzieci przezyly.[emoji28]
Dlatego wlasnie moj jedt super. Wlewasz 200 ml wody, wrzucasz butelki jakie chcesz, smoczki, bidon, co chcesz. Wstawiasz do mimrofali na 6min i wyparzone.
Nie uzywalam tego codziennie, ale raz w tygodniu owszem. 300zl bym nie zapłaciła [emoji38][emoji38]

Krzywą glukozową co roku? Jprdl ja dziękuję , dla mnie to najgorsze badanie.
Wiesz mi wyszedl cukier w ciazy,po porodzie 3 miesiace nie bylo sladu,ale ze juz tam jestem to dok stwierdzil ,ze jestem w grupie podwyzszobego ryzyka i co roku chce mnie widziec na tescie.Sok porzeczkowy mi serwuja tylko o fotelu zapominaja😂

Wiesz mi wyszedl cukier w ciazy,po porodzie 3 miesiace nie bylo sladu,ale ze juz tam jestem to dok stwierdzil ,ze jestem w grupie podwyzszobego ryzyka i co roku chce mnie widziec na tescie.Sok porzeczkowy mi serwuja tylko o fotelu zapominaja😂
Pilnuj się, ja żarłam po ciąży i kaplica. Aktualnie jestem na głodzie slodyczowym i ogólnie głodzie 😂😂😂

reklama
Cos co przydaje sie jednej z nas, drugiej sie nie sprawdzi. Ja np szumisia nie oddalabym za zadne skarby, monitora oddechu tez nie.
Laktator uzylam raz przez 3 dni i lezy w szafce. Ale wtedy przez te 3 dni uratowal mi laktacje.
Monitor oddechu - to jest ta niania co monitoruje tez funkcje oddechowe? Ja teraz jak kupuje to się okazuje, ze to niepotrzebne tamto, tez nie. Te 5 lat temu jakoś mało tego było, albo ja mało zwracałam uwagę. Ponoć klin niepotrzebny, ochraniacz na łóżeczko niebezpieczny... Tym razem myśle o kołysce.. próbowałaś?

Do góry