reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ej Kate, Aduś teraz wcale nie miała złych zamiarów. Zaproponowała po prostu podesłanie opracowania🤔. Coś masz dziś zły dzień 🤔.
Najwyraźniej bardzo zły, najpierw wrzuty że informacje to mam tylko od 'koleżanek' bo przecież sama nic nie wiem, tylko to co Kate wyczytała w naukowych opracowaniach to najprawdziwsza prawda.. A jak coś podsyłam to też źle 8-) Niedogodzisz... aż przykro czytać takie rzeczy, nie chce się bez sensu denerwować

reklama
Najwyraźniej bardzo zły, najpierw wrzuty że informacje to mam tylko od 'koleżanek' bo przecież sama nic nie wiem, tylko to co Kate wyczytała w naukowych opracowaniach to najprawdziwsza prawda.. A jak coś podsyłam to też źle 8-) Niedogodzisz... aż przykro czytać takie rzeczy, nie chce się bez sensu denerwować
Ty nie nerwuj się, nie nerwuj 😂
Ciekawe jak tam @bazylia128 😊. Czy dalej sobie chlipie? Wczoraj mi pisała, że płakała nawet jak jej swoje zdjęcie wysłałam 😂. Może jej się nie podobało 😂

Histeroskopia może ocenić wady układowe macicy, np u mnie za pierwszym razem podejrzewali przegrodę... Okazało się, że jest ok. Teraz mam robioną w celu pobrania wycinka endometrium i sprawdzenia czy nie ma przewlekłego stanu zapalnego, który może przeszkadzać w implantacji. Dodatkowo, jeśli znajdą jakieś polipy w macicy, to mogą je przy okazji usunąć...
Tego badania nie robi się standardowo (przynajmniej nie w mojej klinice)... Dopiero kiedy szukasz i szukasz przyczyn niepowodzeń...
To u mnie podczas tej biopsji bedą pobierać kawełek endometrium żeby sprawdzić stan zapalny

Ty nie nerwuj się, nie nerwuj 😂
Ciekawe jak tam @bazylia128 😊. Czy dalej sobie chlipie? Wczoraj mi pisała, że płakała nawet jak jej swoje zdjęcie wysłałam 😂. Może jej się nie podobało 😂
Pewnie jeszcze chlipie tym bardziej jak już Łukaszem jest ;) Ja kilka dni lazilam i ryczałam beż powodu i to bez Twojego zdjęcia fredka 😜

reklama
Ty lepiej zobacz jakiego sobie ustawiłam pięknego avatara [emoji7][emoji7][emoji7]. No czysta ja [emoji7]
Ps miałam identyczną fretkę, i białą z czerwonymi oczami też miałam. Trochę straszna była [emoji12]
Ojprdl [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Serio cos takiego w domu mialas? [emoji38][emoji38]
No faktycznie tak sobie Ciebie wyobrazam, bo chciałam delikatnie zaznaczyć, ze ja nigdy Twojej foty nie dostałam [emoji24][emoji24][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry