reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo chętnie kupię, jak w końcu zajdę w ciążę...
To już niedługo :-)
U mnie to sie okazalo totalnie nie potrzebne,jeden z wielu bubli.
Serio? Bo ja specjalnie kupiłam bo ponoć to taka wygoda jest... no dobra zobaczymy. Ja sterylizowalam kiedyś w garnku takim i to niezbyt wygodne było. Tylko duzo do sterylizacji było. To teraz założyłam, ze jeszcze więcej będzie...

Jo to tylko tu zostawię ❤️

Załączniki

• FB_IMG_1616700798523.jpg
    FB_IMG_1616700798523.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 113
Hmm jedyne co pamiętam to rozowe wlosy [emoji16][emoji16][emoji16]
A co do zwierzst to jak pisalam - nie jestem fanem, a juz takie szczurzate to wogole niet, przykro mi [emoji1787]
Jedynie koty akceptuje, bo sa wredoty jak ja [emoji23][emoji23]
Ooo, fretki mają niezły charakterek 😜. Kiedyś przyszedł do nas taki kumpel Placka i ściągnął buty i stał w korytarzu. W 5 sekund przyleciał po cichaczu mój Edek ( fretka tak miał na imię) i go jeb w stopę. On tą stopa zaczął machać a Edek dalej na stopie 😂😂😂. Śmiesznie było. Kradł tez mojemu Plackowi ( mi nie kradł) skarpety z szafki i chował do tapczanu. W końcu mój Placek zamiast z szafki brał skarpety z tapczanu 😂

reklama
Do góry