reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej
Wg mnie za wcześnie. Dołożysz sobie tylko stresu. Ja nie wierzę sikańcom i zawsze idę na betę 🙃
Tez nie wierze. Mój mi pokazał taka piekna krechę a beta zweryfikowała rzeczywistośc. @Klaudusiek+ czekaj cierpliwie na termin wyznaczony przez lekarza. Dla swojego własnego spokoju

Tak jak mówiłam, to nie mój czas 😭😭😭😭😭 odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu 😭😭😭😭😭 na razie chce chyba odpocząć psychicznie 😔 dziś beta tylko 9 😔😔😔😔
Tak podejrzewałam niestety... Miałam taką samą betę ostatnio 11dpt i to niestety była biochemiczna... Bardzo mi przykro. Ale masz jeszcze 3 zarodki! Trzymaj się tego ❤

Mam wyniko badan - jestem gruba, bo zre i sie nie ruszam [emoji2358] cala reszta w normie [emoji38]
Insulina na czczo 5,76
Glukoza na czczo 90
Wskaźnik Homa 1,27
No nic, trzeba przestac zrec [emoji1787]
Ja na czczo mam insuline 16 a glukozę 100. Po obciążeniu glukoza i insulina wyrąbana w kosmos po 200, nawet po 2 godzinach.
13 kwietnia mam wizytę w poradni chorób metabolicznych. Wdrozylam dietę cukrzycową, idzie dobrze tylko strasznie tak obyć się bez słodyczy 😱

Ja na czczo mam insuline 16 a glukozę 100. Po obciążeniu glukoza i insulina wyrąbana w kosmos po 200, nawet po 2 godzinach.
13 kwietnia mam wizytę w poradni chorób metabolicznych. Wdrozylam dietę cukrzycową, idzie dobrze tylko strasznie tak obyć się bez słodyczy [emoji33]
Ja mam caly panel badan, 4 kartki i absolutnie wszystko w normie wiec nie ma wymowek.
A Ty na diecie pocierpisz, ale za to odchudzisz dupsko i bedziesz lachon, ze hoho [emoji16][emoji16]

Ja mam caly panel badan, 4 kartki i absolutnie wszystko w normie wiec nie ma wymowek.
A Ty na diecie pocierpisz, ale za to odchudzisz dupsko i bedziesz lachon, ze hoho [emoji16][emoji16]
Muszę być patyczakiem aby zdrowie zachować. Nie ma innej rady. Na razie na bank dostanę leki od cukrzycy typu 2 , w zasadzie jestem na krawędzi.

reklama
Do góry