Evela.6
Fanka BB :)
Ten marzec nie jest laskawy na tym forum ... bardzo mi przykroWalsne dostalam wyniki beta <0.2 mam dość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten marzec nie jest laskawy na tym forum ... bardzo mi przykroWalsne dostalam wyniki beta <0.2 mam dość
Ale u mnie jest zapis ze wszystkie komórki idą do zapłodnienia ( ile by ich nie było). A jest drugi zapis, ze gdyby nie poszły wszystkie to adopcja. O tym się dowiedziałam czytając umowę, którą podpisałam w gabinecie. Głupia byłam bo założyłam ze jest jak zawsze. Chciałam usunąć ten zapis to mi powiedziano, ze to standard.Ja nie miałam takiego zapisu w Invicie. Co prawda było wiadomo, ze wszystkie komórki będą zapładnianie i może dlatego.
Przykro mi bardzo. WspółczujęWalsne dostalam wyniki beta <0.2 mam dość
To muszę przeczytać umowę, bo możliwe , ze miałam tak samo, tylko nie przywiązywałam do tego wagi, ponieważ wiedziałam, ze wszystkie będą zapładniane i mnie to nie dotyczy.Ale u mnie jest zapis ze wszystkie komórki idą do zapłodnienia ( ile by ich nie było). A jest drugi zapis, ze gdyby nie poszły wszystkie to adopcja. O tym się dowiedziałam czytając umowę, którą podpisałam w gabinecie. Głupia byłam bo założyłam ze jest jak zawsze. Chciałam usunąć ten zapis to mi powiedziano, ze to standard.
Tule tule. Walczymy dalejWalsne dostalam wyniki beta <0.2 mam dość
Trzymam kciuki za Ciebie oby chociaz Tobie sie udało ❤Przykro mi bardzo
Cudna niunia.Bazylko ogromne gratulacje dla Was.Zdrowka zdrowka i szczęścia!!!!!Dziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię . @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum . Ciocia Fretka na szczęście ogarnia
Bazylia dochodzi do siebie i obie czują się dobrze
Ja mieszkam w UK I tu wogole bardzo ciężko o jakąś rzetelna informacje od lekarza, tzn usg robią radiolodzy... Ale po krwawieniu bylamnu dobrego polskiego gina w Londynie i jak go tylko zapytałam czy łożysko nie jest przodujące to mówił że na to za wcześnie bo w 15tc wszystko jest jeszcze małe i może się przemieścić... krwiak jest blisko jaja plodowego ale od strony szyjki... Sama juz nie wiem co myśleć.. jeśli by był przy łożysku to przy tak silnym krwawieniu tydzień temu coś już wtedy by się złego stało a dziecko żyje i ma się bardzo dobrze wg polskiego lekarza.. Qwa ciągły stres te ciąże.... Nikt mi nie wmówi że ciąża to taki cudowny stan
Hahah, to też jest fejn ale ja czekam na inneAle ze co? Chcesz moje dziecię zobaczyć? Już się robi
Te wredną minę ma po mnie
Też prawda, sama ledwo nadążamSerio myslisz, ze ktos niezainteresowany jest w stanie przebrnac przez 50 stron dziennie?[emoji16]
Poza tym nawet jesli to coz, jak dla mnie to pozdrowienia srodkowym palcem dla wszystkich w korpo, ktorzy czytają [emoji1787]