reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie ✊✊✊✊ oby chociaz Tobie sie udało ❤
Dziękuję ❤️, ale aż się boję jechac po wyniki 🙈 seriooo przecież to by było zbyt piękne żebym to akurat ja odczarowala ten nieszczęsny marzec... Ja nie mam szczęścia, więc na pewno to nie będę ja... Eh.... No nic zbieram się po malu... Za 30 minut wynik będę miała w ręku 😳

To muszę przeczytać umowę, bo możliwe , ze miałam tak samo, tylko nie przywiązywałam do tego wagi, ponieważ wiedziałam, ze wszystkie będą zapładniane i mnie to nie dotyczy.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie mogłabyś zamrozić swoich komórek w przypadku gdyby można ich było zapłodnić tyko 6. Masz np kolejne 6 oddać do adopcji, a potem gdyby sie transfery nie powiodły, robić kolejną stymulację? Przecież to bez sensu.
Ja już kiedyś mrozilam komórki i drugi raz nie chciałam bo efekt jest słaby...

Dziękuję ❤️, ale aż się boję jechac po wyniki 🙈 seriooo przecież to by było zbyt piękne żebym to akurat ja odczarowala ten nieszczęsny marzec... Ja nie mam szczęścia, więc na pewno to nie będę ja... Eh.... No nic zbieram się po malu... Za 30 minut wynik będę miała w ręku 😳
Jedz,i niech czary dzialaja✊✊✊

reklama
Do góry