JestemMama!
Fanka BB :)
Mam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruszyło powtarzasz za 2 dni ?Mam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej
Pewnie, tylko muszę leki zamówić ale mała coś ta betaRuszyło powtarzasz za 2 dni ?
NIech pieknie rosnieMam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej
Trzymamy kciuki :*Mam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Nie zamartwiaj sie.Pewnie, tylko muszę leki zamówić ale mała coś ta beta
Mam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej
Obiecałam sobie ze tym razem będzie inaczej, nie będę się martwić bo to szkodzi. Byle by maleństwo zemna zostałoNie zamartwiaj sie.
Będzie pięknie rosła
Trzymam kciuki za kolejną betę. Ja mam dzisiaj 6dpt, wytrzymam tylko do czwartku i w 9dpt testuję.. Sama jestem pełna obaw, ten marzec to jakiś felerny...Mam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej
Zaklinam dalejruszyl dzidziolekMam wynik beta 13, tj 11dpt 3 dniowca. Coś ruszyło... Czy będzie rosnąć dalej