reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wybór prosty operacja (jprdl dawno w szpitalu nie byłam) kategorycznie odmówiłam. Endometrium 10 mm więc prawdziwy okres nie nadszedł[emoji87] torbiele mają się dobrze, dostałam jakieś tabletki jednoskładnikowe ponieważ nadal karmię piersią. Od razu było info że raczej nie pomogą, ch.....z tym wszystkim.
Kuwa cukier w kosmos:( zaczynam nowe życie.
Jaka operacja?
Ja biore tabsy jednoskładnikowe od lat, super sa, nie mam wogole okresu.

reklama
Az muszę wam. Napisać 🙈Nie wiem co się stało ale dzwonił do mnie embriolog z kliniki 😱😱😱 pierwszy raz, aż w szoku byłam i nie wiedziałam z kim rozmawiam 🙈 powoedzial yo co lekarz że mam 3 jak to ujol piękne blastki wysokiej klasy A reszta odpadła w 6 dobie... 😔
Wspaniale wieści. 3 nowe życia na Ciebie czekają😍

Jaka operacja?
Ja biore tabsy jednoskładnikowe od lat, super sa, nie mam wogole okresu.
Torbiele są za duże. Tabletki jednoskładnikowe nie pomogą, muszę odstawić córkę od piersi. Nawet te inne tabletki nie dają gwarancji bo torbiele na jajniku nie wyglądają na czynnościowe. Choć upieram się że jednak mogą być czynnościowe poniewaz w porównaniu z badaniem w grudniu są na innym jajniku i większe , urosły bo nie mam teraz normalnych cykli.

Az muszę wam. Napisać 🙈Nie wiem co się stało ale dzwonił do mnie embriolog z kliniki 😱😱😱 pierwszy raz, aż w szoku byłam i nie wiedziałam z kim rozmawiam 🙈 powoedzial yo co lekarz że mam 3 jak to ujol piękne blastki wysokiej klasy A reszta odpadła w 6 dobie... 😔
Cudownie, 3 kolejne szanse na dzieciaki, bo oczywiście jeden już sobie domek urządza ❤

Dziewczyny pomocy..
Do tej pory z dwóch stymulacji miałam cała masę niedojrzałych komórek. Z 13 tylko 6 dojrzałych a potem z 16/9 dojrzałych. Za każdym razem miałam podawany Ovitrelle 250 micrograms i punkcję już po 35 godz.
Kiedyś pisałyście, że można by podać podwójny trigger??? Co to znaczy podwójny? Większą dawkę czy dwa inne leki.
Proszę napiszcie jak było u Was 🙏
Ja raz miałam ovitrell zawsze 250, ale pukcja zawsze po 36 h. To podobno bardzo ważne, dzień wcześniej zawsze dzwoniła położna i pptwierdzała dokładną godzinę.
Czy można podwójna dawkę niewiem, zapytaj lekarza. Mogą pecherzyki zacząć pękać. Może lepiej zwiększyć dawki leków do stymulacji.

reklama
Do góry