reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja raz miałam ovitrell zawsze 250, ale pukcja zawsze po 36 h. To podobno bardzo ważne, dzień wcześniej zawsze dzwoniła położna i pptwierdzała dokładną godzinę.
Czy można podwójna dawkę niewiem, zapytaj lekarza. Mogą pecherzyki zacząć pękać. Może lepiej zwiększyć dawki leków do stymulacji.
Dziękuję. Dawki mam już spore bo 300iu.
W poniedziałek chcę przedyskutować wszystkie za i przeciw z lekarzem ale chcę mieć już jakieś pojęcie co i jak

reklama
Torbiele są za duże. Tabletki jednoskładnikowe nie pomogą, muszę odstawić córkę od piersi. Nawet te inne tabletki nie dają gwarancji bo torbiele na jajniku nie wyglądają na czynnościowe. Choć upieram się że jednak mogą być czynnościowe poniewaz w porównaniu z badaniem w grudniu są na innym jajniku i większe , urosły bo nie mam teraz normalnych cykli.
A to ja nie mam doświadczenia z takimi, tylko z czekoladowymi, a na te - moje tabletki sa mega skuteczne i utrzymują je w ryzach bez problemu.
Twoja mala jest juz na tyle duza, ze odstawienie jej nie zaszkodzi, jesli jednak bedziesz musiala brac dwuskladnikowe.

Mi przed chwila znowu robili test na covid - nienawidze tego - dusze sie i rzygam a ten wojskowy ;) tam gmera i gmera i konca nie widac ;) W sobote o 20:00 biore ostatni zastrzyk z heparyny przed CC. Na sali jest u mnie tym razem nauczycielka okolo 45 lat i dopiero sie stara o dziecko ;) Ma jakis polip i bedzie miala zabieg ale jakos sie nie przejmuje zeby mialo sie nie udac - twardo caly czas nawija ze za rok bedzie juz na porodowce ;)
Kuwa jak ja bym chciała mieć ta wiarę co ta dziewczyna 🥺
Jejku a pon już tak blisko 😍

Cudownie, 3 kolejne szanse na dzieciaki, bo oczywiście jeden już sobie domek urządza ❤
Tobie również wyślę największy i najpiękniejszy kosz kwiatów jak Twoje słowa się spełnia ❤️ tak bardzo bym chciała 🙏🙏🙏🙏 no nic do poniedziałku coraz bliżej a ja coraz bardziej przygotowana na porażkę.... Wolę byc mile zaskoczona niż znów włosy z głowy rwać.. Ogólnie to ja już sama nie wiem... Mam. Mega wahania nastrojów... Właśnie się popłakałam. Bo remont jeszcze nie skończony i nie mogę jechav jutro po szafę 🤦‍♀️

Dziękuję. Już chyba wariuję 🥴 Na poniedziałek mam przygotować listę życzeń do lekarza, bo on jakoś niewiele sam od siebie proponuje. Więc znowu jak trwoga to forum i Wy kochane ratujecie dupę ❤
dobrze robisz, ja swojego tez wypytywalam a czemu tak a nie inaczej, wkoncu to nasze zdrowie i tez chcemy zeby te stumulacje bylt jak na najlepiej przeprawdzone, zeby nie bylo trzeba za chwile powtarzac

Tobie również wyślę największy i najpiękniejszy kosz kwiatów jak Twoje słowa się spełnia ❤️ tak bardzo bym chciała 🙏🙏🙏🙏 no nic do poniedziałku coraz bliżej a ja coraz bardziej przygotowana na porażkę.... Wolę byc mile zaskoczona niż znów włosy z głowy rwać.. Ogólnie to ja już sama nie wiem... Mam. Mega wahania nastrojów... Właśnie się popłakałam. Bo remont jeszcze nie skończony i nie mogę jechav jutro po
Kochana oby się udało, wszystkie tu wierzymy w Ciebie 😍 ja akurat żeby nie zwariować wole się miło zaskoczyć niż później wariować z bólu...i tak boli ale trochę już się zahartowalam...a hormonami jesteś nafaszerowana na pewno wiec nie dziwne, ze akcja z szafą Cię przygniotła ;) ja przed okresem prawie płakałam, ze mam dziurę w ścianie i mąż nie zagipsowal 🤦🏻‍♀️

reklama
Tobie również wyślę największy i najpiękniejszy kosz kwiatów jak Twoje słowa się spełnia ❤️ tak bardzo bym chciała 🙏🙏🙏🙏 no nic do poniedziałku coraz bliżej a ja coraz bardziej przygotowana na porażkę.... Wolę byc mile zaskoczona niż znów włosy z głowy rwać.. Ogólnie to ja już sama nie wiem... Mam. Mega wahania nastrojów... Właśnie się popłakałam. Bo remont jeszcze nie skończony i nie mogę jechav jutro po szafę 🤦‍♀️
Ej tam kosz kwiatów, ja poproszę trochę ciążowych fluidów i zaciśniętych kciuków. Słuchaj, zrobiłaś wszystko co tylko mogłaś. Teraz pozostało już tylko czekanie. Musi być dobrze, a jeszcze tyle dzieciaków czeka ❤

Do góry