reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. Już chyba wariuję 🥴 Na poniedziałek mam przygotować listę życzeń do lekarza, bo on jakoś niewiele sam od siebie proponuje. Więc znowu jak trwoga to forum i Wy kochane ratujecie dupę ❤
Wiesz mi w Invicta zalecali jeszcze dawkę ginadotropin (zależy czym się stymulowałam Menopur lub Rekovelle) w tym samym momencie co podanie Ovitrelle. To podobno pomaga komórkom dojrzeć, u mnie po tym wszystkie prawie dojrzałe i wszystkie się zapladnialy ( mimo małej ilości) ale może to właśnie trochę pomoglo. A Ty masz miec świeży transfer czy mrożony? Bo coś mi się wydaje że tak tylko jak odroczony tranfer jest można zrobić..

reklama
Wiesz mi w Invicta zalecali jeszcze dawkę ginadotropin (zależy czym się stymulowałam Menopur lub Rekovelle) w tym samym momencie co podanie Ovitrelle. To podobno pomaga komórkom dojrzeć, u mnie po tym wszystkie prawie dojrzałe i wszystkie się zapladnialy ( mimo małej ilości) ale może to właśnie trochę pomoglo. A Ty masz miec świeży transfer czy mrożony? Bo coś mi się wydaje że tak tylko jak odroczony tranfer jest można zrobić..
Ja właśnie będę miała odroczony. Dziękuję za rady, o wszystko zapytam lekarza

Ale o jakiś konkretny czy po prostu double?
Sorry że was męczę, ale te niedojrzałe komórki mnie mocno martwią
Zaszkodzic nie zaszkodzi, a moze akurat pomoze. Moja klinika prowadzi swoje badania w rym kierunku i twierdzą, ze daje to dobre wfekty dlatego to wprowadzili. Przy pierwszym podejsciu w 2016 jeszcze tego nie robili.

Zaszkodzic nie zaszkodzi, a moze akurat pomoze. Moja klinika prowadzi swoje badania w rym kierunku i twierdzą, ze daje to dobre wfekty dlatego to wprowadzili. Przy pierwszym podejsciu w 2016 jeszcze tego nie robili.
No właśnie skoro mam tyle niedojrzałych to raczej nie powinno zaszkodzić. Chociaż tym razem stymulacja będzie o 1 dzień dłuższa czyli 12 dni.
Pogadam z lekarzem co sądzi.
Dziękuję, jak zwykle jesteście bardzo pomocne ❤

reklama
Do góry