reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No co Ty nie ma za co, ja sama jestem nowa w tym temacie, powtarzam to co mi lekarz mówił hehe :p właśnie sporo dziewczyn widzę na krótkim ale ja mam amh podobno wysokie że nadaje się na długi protokół i tabletki anty by wyciszyć jajnikk
Ciekawe, zupełnie nie miałam pojęcia, że coś takiego się robi :) ale skoro lekarz tak zdecydował. A to jest Twoje pierwsze podejście?

reklama
O kurczę, zupełnie się tego nie spodziewałam, jeśli chodzi o Niemcy, myślałam, że są bardziej do przodu niż u nas! Przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Dobrze, że jesteś spokojna i dobrej myśli :) a w Bocianie w którym mieście? :)
Coś Ty, gdybyś zobaczyła jak wyglądają gabinety ginekologiczne to poczułabyś się jak u fotografa 20 lat temu, ściany obite jakąś tapetą, dramat :D Ale zgodzę się , że na początku też myślałam że Niemcy , jeśli chodzi o medycynę to są trochę bardziej ogarnięci, albo umówmy się - bardzo źle trafiłam. A my jeździmy do Bociana do Białegostoku, mieliśmy tam iui i ogólnie dobrze się tam czuję.

Twój ma humor, mój już nie bo powiedzial że go w depresję wpedzam [emoji23]
A wiesz jak ja wyglądam zawsze na wizytach? Siedzę jak piz,da, dłubie w paznokciach i prawie nie oddycham😂. Serio, zupełnie mnie tam ścina. Ogólnie to nie chcę tam chodzić i patrzeć na tych ludzi, ale pewnie każda tak ma. Czasem myślę że noszenie burki to nie jest taki zły pomysł😜.
Poka jak wyglądasz 🙏

Coś Ty, gdybyś zobaczyła jak wyglądają gabinety ginekologiczne to poczułabyś się jak u fotografa 20 lat temu, ściany obite jakąś tapetą, dramat :D Ale zgodzę się , że na początku też myślałam że Niemcy , jeśli chodzi o medycynę to są trochę bardziej ogarnięci, albo umówmy się - bardzo źle trafiłam. A my jeździmy do Bociana do Białegostoku, mieliśmy tam iui i ogólnie dobrze się tam czuję.
To faktycznie, brzmi to bardzo zacofanie ! To trzymam kciuki za Bociana :) kiedy zaczynacie?

Też pierwsze po 2 IUI nieudanych :) w tym cyklu już nie zdążymy bo zaczyna się za parę dni, ale od kolejnego zaczynamy :) jestem ciekawa i mam nadzieję, że się uda :)
Kochana musi sie udać nie ma innej opcji 🤗 ja tez sie mega stresuje. Teraz mam się odezwać jak będę miała 1 dzień miesiączki i działamy no ale jestem pełna obaw

reklama
Do góry