Martaem1983
Fanka BB :)
My tez Poznań invimed jesteśmy u dr DorotyRozumiem dziękuję ! To krótki w takim razie w Poznaniu Invimed
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez Poznań invimed jesteśmy u dr DorotyRozumiem dziękuję ! To krótki w takim razie w Poznaniu Invimed
[emoji200] dokładnie tak wyglądam i tak się czuję [emoji23]A wiesz jak ja wyglądam zawsze na wizytach? Siedzę jak piz,da, dłubie w paznokciach i prawie nie oddycham[emoji23]. Serio, zupełnie mnie tam ścina. Ogólnie to nie chcę tam chodzić i patrzeć na tych ludzi, ale pewnie każda tak ma. Czasem myślę że noszenie burki to nie jest taki zły pomysł[emoji12].
Poka jak wyglądasz [emoji120]
No dawaj, nie wstydź się . Ja ci wysyłam na priva. Napisz potem. Idę teraz drzewka ciąć[emoji200] dokładnie tak wyglądam i tak się czuję [emoji23]
Spoko ja też ciągle słyszałam jak stara jestem po co nam takie informacje i to jeszcze podczas stymulacji. Niestety niektórzy lekarze nie są zbyt taktowni.Doczytałam was więc teraz mogę napisać co u mnie po wizycie.
Podobno jest po około 5 pęcherzyków na każdym jajniku ale rosną wolniej niż się doktor spodziewał. Ale mam się cieszyć "w moim wieku" !!!
Wkur.wia mnie trochę, że za każdym razem mnie dobija z tym wiekiem.
Mam codziennie zwiększać dawki o 75iu żeby dojść do 300iu menopuru i prawdopodobnie w środę punkcja.
Amh wyszło wyższe niż ostatnie dwa, które miałam . Było 2.45 a teraz jest 2.84 ng/ml ale to pewnie przez inne laboratorium. Dobrze chociaż że po tych dwóch ostatnich stymulacjach nie poleciało w dół.
Pozostałe wyniki dobrze czyli V Leiden, Protrombina, MTHFRAC677T wszystko negatywne tylko MTHFRA1298C heterozygota - mutacja obecna w układzie heterozygotycznym.
I to by było na tyle.
Niby nie jest źle ale przez to gadanie że taka stara jestem, to przestaję wierzyć że się może udać.
Na pytanie czy jest szansa że będą zarodki do badań genetycznych podał mi szklaną kulę żebym sobie sprawdziła Chociaż jemu humor dopisuje
Oooo... moja siostra bliźniaczka[emoji200] dokładnie tak wyglądam i tak się czuję [emoji23]
A mój doktorek, przy wszystkich numerach, jakie odwalił, zawsze kiedy narzekałam na swój wiek, mówił żebym nie opowiadała głupot, bo jeśli ja jestem stara, to on jest Noe . Serio, pod tym względem zawsze można liczyć na jego empatię i wsparcie.Spoko ja też ciągle słyszałam jak stara jestem po co nam takie informacje i to jeszcze podczas stymulacji. Niestety niektórzy lekarze nie są zbyt taktowni.
I moja [emoji23][emoji1787]Oooo... moja siostra bliźniaczka [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja miałam gonal 150 od 3 dnia cyklu . I do zapłodnienia poszło 10 albo 12 komórek juz nie pamiętam .Dostałam okres dziewczyny ( 3 dni plamilam a to mi się nie zdarza) i od piątku zaczynam delikatne kłucie dawka 150 gonal f...moj lekarz traktuje to jako punkcję na swoim cyklu bo nie wiadomo czy cokolwiek urośnie...taki ze mnie będzie króliczek doświadczalny. Bo myśle, ze te ogromne dawki hormonów na mnie nie działają i tylko za szybko rośnie mi estradiol a pecherzyki nie dojrzewają...No ale czas pokaże
@Evela.6 wpisz mnie proszę na poniedziałek na podglad jajeczek ( mam nadzieje )
Wszem i wobec ogłaszam że Fredzia jest niezła sztunia [emoji106][emoji16]No dawaj, nie wstydź się [emoji4]. Ja ci wysyłam na priva. Napisz potem. Idę teraz drzewka ciąć
Wow piękny wynik!! Ja niestety mam niskie Amh i miałam już 4 stymulacje w tym 3 mega mocne wiec tu taka alternatywa, dla mnie to prawie jak naturalny cyklJa miałam gonal 150 od 3 dnia cyklu . I do zapłodnienia poszło 10 albo 12 komórek juz nie pamiętam .