Mam nadzieję ,że się miło zaskoczysz i będzie urodzajWow piękny wynik!! Ja niestety mam niskie Amh i miałam już 4 stymulacje w tym 3 mega mocne wiec tu taka alternatywa, dla mnie to prawie jak naturalny cykl
reklama
PrześlicznaWszem i wobec ogłaszam że Fredzia jest niezła sztunia [emoji106][emoji16]
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dokładnie, przecież wiem ile mam lat a przez to jego prdlenie tylko mnie dołuje. Mam nadzieję, że jest mistrzem i mnie dobrze wystymuluje to mu wtedy wszystko wybaczęSpoko ja też ciągle słyszałam jak stara jestem po co nam takie informacje i to jeszcze podczas stymulacji. Niestety niektórzy lekarze nie są zbyt taktowni.
mala_Mi 80
Ja przy pierwszej stymulacji miałam gonal 150 przez 10 dni i wychodowałam 13 jajeczek przy amh 2.45. Niestety aż 7 było niedojrzałych, ale to może dlatego, że punkcja była już po 35 godz. Niestety nie było żadnego zarodka.Dostałam okres dziewczyny ( 3 dni plamilam a to mi się nie zdarza) i od piątku zaczynam delikatne kłucie dawka 150 gonal f...moj lekarz traktuje to jako punkcję na swoim cyklu bo nie wiadomo czy cokolwiek urośnie...taki ze mnie będzie króliczek doświadczalny. Bo myśle, ze te ogromne dawki hormonów na mnie nie działają i tylko za szybko rośnie mi estradiol a pecherzyki nie dojrzewają...No ale czas pokaże
@Evela.6 wpisz mnie proszę na poniedziałek na podglad jajeczek ( mam nadzieje )
Trzymam kciuki za Twoją stymulację i piękne jajeczka
Martaem1983
Przed transferem nie więcej niż 1Hej dziewczyny mam pytanie ile musi wynosić progesteron żeby można było przystąpić do in vitro?
TaaaaaWszem i wobec ogłaszam że Fredzia jest niezła sztunia [emoji106][emoji16]
A ja ogłaszam że Maria pier.doli głupoty i w niczym nie przypomina . Maria, zmień lustro bo jesteś świetna dziewczyna
Biedroneczka28
Hej dziewczyny mam pytanie, co byście zrobiły w tej sytuacji, w dni w ktore przypada mi okres 2-3 dzień cyklu muszę się zjawić u mojego lekarza aby rozpocząć procedurę do transferu, i wychodzi na to że go nie będzie... Pierwszy termin to 27 marca a wtedy będzie już za późno żeby cokolwiek zacząć działać. Czy powinnam się zapisać do innego lekarza który nie zna historii? :/ nie wiem co robić, nie chce czekać kolejnego miesiąca...
Kobitko ja w invicta to się dowiem za 5 dni ;(. Strasznie to wkurzające.Caro, wiesz coś o jajeczkach?
Albo jak się coś wysypie to szybciej ;(.
Decyzja już podjęta jak się nie uda to uciekamy w podskokach. Do jakieś kliniki w Trójmieście.
Ktoś może coś polecić??
reklama
Cholercia wie. Trzeba czekać.@Caro♤♤♤♤ i jak u ciebie? Jeszcze nie doczytalam a wczoraj mielismy mly kryzys.
A jak ty się czujesz ???
Podziel się: