reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No co Ty nie ma za co, ja sama jestem nowa w tym temacie, powtarzam to co mi lekarz mówił hehe :p właśnie sporo dziewczyn widzę na krótkim ale ja mam amh podobno wysokie że nadaje się na długi protokół i tabletki anty by wyciszyć jajnikk
Ciekawe, zupełnie nie miałam pojęcia, że coś takiego się robi :) ale skoro lekarz tak zdecydował. A to jest Twoje pierwsze podejście?

reklama
O kurczę, zupełnie się tego nie spodziewałam, jeśli chodzi o Niemcy, myślałam, że są bardziej do przodu niż u nas! Przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Dobrze, że jesteś spokojna i dobrej myśli :) a w Bocianie w którym mieście? :)
Coś Ty, gdybyś zobaczyła jak wyglądają gabinety ginekologiczne to poczułabyś się jak u fotografa 20 lat temu, ściany obite jakąś tapetą, dramat :D Ale zgodzę się , że na początku też myślałam że Niemcy , jeśli chodzi o medycynę to są trochę bardziej ogarnięci, albo umówmy się - bardzo źle trafiłam. A my jeździmy do Bociana do Białegostoku, mieliśmy tam iui i ogólnie dobrze się tam czuję.

Twój ma humor, mój już nie bo powiedzial że go w depresję wpedzam [emoji23]
A wiesz jak ja wyglądam zawsze na wizytach? Siedzę jak piz,da, dłubie w paznokciach i prawie nie oddycham😂. Serio, zupełnie mnie tam ścina. Ogólnie to nie chcę tam chodzić i patrzeć na tych ludzi, ale pewnie każda tak ma. Czasem myślę że noszenie burki to nie jest taki zły pomysł😜.
Poka jak wyglądasz 🙏

Coś Ty, gdybyś zobaczyła jak wyglądają gabinety ginekologiczne to poczułabyś się jak u fotografa 20 lat temu, ściany obite jakąś tapetą, dramat :D Ale zgodzę się , że na początku też myślałam że Niemcy , jeśli chodzi o medycynę to są trochę bardziej ogarnięci, albo umówmy się - bardzo źle trafiłam. A my jeździmy do Bociana do Białegostoku, mieliśmy tam iui i ogólnie dobrze się tam czuję.
To faktycznie, brzmi to bardzo zacofanie ! To trzymam kciuki za Bociana :) kiedy zaczynacie?

Też pierwsze po 2 IUI nieudanych :) w tym cyklu już nie zdążymy bo zaczyna się za parę dni, ale od kolejnego zaczynamy :) jestem ciekawa i mam nadzieję, że się uda :)
Kochana musi sie udać nie ma innej opcji 🤗 ja tez sie mega stresuje. Teraz mam się odezwać jak będę miała 1 dzień miesiączki i działamy no ale jestem pełna obaw

reklama
Do góry