reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia ❤️ Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę ❤️
Witaj maleńka.
Gratuluję mamusiu.
Dużo zdrowia i siły dla Was

reklama
Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia ❤️ Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Biedactwo 😔
Najważniejsze, że z Marysią i z Tobą wszystko Ok !!
Dużo zdrówka i siły 😘 Trzymajcie się dziewczyny 😘

No to supcio:-) ja kiedyś słyszałam, ze są kliniki które nie mierzą estradiolu. No, ale nie jestem, aż tak na bierząco. To gotowa na punkcję?
Noe wiem czy super bo ten estradiol jest mega niski... 🤨
A na punkcję sama w sobie tak bardziej sie obawiam jej efektów ... wlasnie ilości komórek i dalszej hodowli ... pozniej transfer o ile w tym przypadku będzie co transferować 🤷‍♀️Kupa niewiadomych

Musimy walczyć !!!!
Myślami z Tobą!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jesteście obie Wojowniczkami, tylko Marysia jest troszkę mlodsza i odrobinkę więcej czasu potrzebuje, ale wierzę głęboko w to, że wszystko będzie dobrze!!! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊Przesyłam ogrom dobrej energii, moc wirtualnego wsparcia i duuuużo siły, żeby Ci jej nigdy nie zabrakło.
I zaraz poszukam Ci piosenki. Na trudne chwile. Bo ich pewnie nie zabraknie.
Ale miną. I wtedy będzie dobrze❤️❤️❤️
Dasz radę. Dla niej. I ona da radę. Bo jest Twoją Córeczką!!!
A to dla Ciebie:

Ostatnia edycja:
Pewnie czytałyśmy to samo embriolog Novum:
Stężenie estradiolu jest więc wtórne do wzrostu pęcherzyków i należy skupić się na stymulacji, która pobudzi odpowiednią ich liczbę do rośnięcia. Stężenie estradiolu bowiem może być zaburzone, np. stosowaniem antagonistów podczas stymulacji w protokole z ich użyciem. Nie należy wtedy kierować się ich stężeniem ani tym bardziej „leczyć” niskiego poziomu estradiolu, a kierować się liczbą i wielkością rosnących pęcherzyków.
Dokładnie to czytałam... niby ku pokrzepieniu ale jednak mam wrażenie ze cos poszło nie tak

Musimy walczyć !!!!
Witaj Marysieńko na tym świecie, maleńki wyczekany przez rodziców cudzie ❤️❤️❤️
Jesteś tak silna jak mamusia, dasz radę 💪💞
Ananasowa gratuluję córeczki😘💞 przesyłam Ci uściski i ogrom siły by najtrudniejszy czas szybko minął, a Marysia już za moment była z Tobą w domku 😘😘😘😘

Dokładnie to czytałam... niby ku pokrzepieniu ale jednak mam wrażenie ze cos poszło nie tak
Może intuicyjnie coś przeczuwasz, ale nikt wróżką nie jest. Wszystko zależy od jakości komórek i „rozdania” - czyli puli genów jaka tam w tych zarodkach będzie. Jak trafi się dobra komórka i dobry plemnik to będzie dziecko. My czasem płacimy 13tys za zapłodnienie jednej komórki bo więcej nie widać. U Ciebie 10 pęcherzyków no niech 5 komórek będzie to serio dobry wynik. Pamietam będą z dziewczyn 4 tylko komórki i 4 blastocysty wszystkie 4BB tylko z jednej urodziło się dziecko. A kto wie jak będzie u Ciebie :-)

Musimy walczyć !!!!
Kochana ,wszystkie kciuki na pokladzie* 6 dzieci,dwoch psow i kota*** ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
nie trac wiary,Marysia da rade.Ma bardzo dzielba i wspaniala mame❤❤❤

reklama
Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia [emoji3590] Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę [emoji3590]
Duzo sil dla Was wojowniczki [emoji171]
Jestesmy z Wami myslami[emoji8][emoji8]
No gratulacje Mamo [emoji171]

Do góry