Tak jutro o 8 punkcja. A jutro czego sie po zabiegu dowiem ?Ja byłam stymulowana tez menopur i cetrotide, krótki protokół i tam długo trwała ta stymulacja bo było 11dni po 150 menopur. Miałam estradiol 2200 progesteron 0,33 i 7 dojrzałych komórek. Z czego pobrano 19 tylko mało było dojrzałych. Ta drobnica niedojrzała tez wydziela estradiol. Ciężko jest porównać swoje wyniki z cudzymi. Bo mi nigdy nie urosło 10 komórek, rekrutuje się dużo. Czesc będzie większa to dojrzeje szybciej. Są kobiety którym pecherzyki rekrutują się w małej ilosci ale rosną równo czyli jak jest 10 pęcherzyków to jest 10 komórek tylko jakaś zdegenerowana czy niedojrzała się trafić. Jutro masz punkcję? Dowiesz się w poniedziałek ile tych komórek jest. Ważne,żeby jakieś były zarodki 1-2 to już jesteś w średniej krajowej :-)
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
KochanaBędzie szczęśliwy napewno Juz trzymam mocno kciuki
JestemMama!
Tak ile pobrali dokładnie jajcow. Bynajmniej u mnie po punkcji jesy rownowa z lekarzem który mówi ile. Jajcow i czy transfer odwołany czy na świeżoTak jutro o 8 punkcja. A jutro czego sie po zabiegu dowiem ?
Żeby tylko było co transferowaćTak ile pobrali dokładnie jajcow. Bynajmniej u mnie po punkcji jesy rownowa z lekarzem który mówi ile. Jajcow i czy transfer odwołany czy na świeżo
JestemMama!
Będzie, zobaczyszŻeby tylko było co transferować
JestemMama!
Wydaje mi się że nie ale ja tam znawczynią nie jestemHej jeśli wczoraj miałam mega ból jajników a dziś znalazłam w bieliźnie takie "białe kulki", to nie był śluz, tylko zlepek jakiś "komórek" jest możliwe żeby jajca w trakcie stymulacji pękły za wczasy i zostały wydalone?
Marysia to już duża i silna kobietka, jak Jej Mama, Dacię radę,trzymam za was mocno kciuki dziewczyny!Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę
Martaem1983
Hahaha, przestań ja tez tak myślałam jak mój mąż podczas wizyty powiedział ze płakałam bo stwierdziłam ze na pewno już wszystkie popękały to nasza pani dr popatrzyła się na mnie jak na nienormalną nie było kontynuacji wątkuJutro sie okaże co naprawdę w moim kurniku jest
A ze podbrzusze mnie bolało dzisiaj w południe ze łamało mnie w pół to kolejny czarny scenariusz podpowiada mi ze juz jajca popękały
reklama
Napewno sie nie wypuszczę ze swoimi wizjami, bo w kaftanie z tamtąd wyjadę.Hahaha, przestań ja tez tak myślałam jak mój mąż podczas wizyty powiedział ze płakałam bo stwierdziłam ze na pewno już wszystkie popękały to nasza pani dr popatrzyła się na mnie jak na nienormalną nie było kontynuacji wątku
Aczkolwiek jakoś szklanka jest do połowy pusta... zero optymizmu... i sama przyciągam złe myśli ehhh durny łeb
Podziel się: