reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia ❤️ Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Jeszcze raz proszę kto może niech pomodli się za Nasza kruszynkę ❤️

Kochana, modlę się za Ciebie i za Twoja małą Marysię, oby wszystko było dobrze i była silna ✊✊✊❤️
Myślami jestem z Wami... ❤️

reklama
Witam Was kochane. Dziś w nocy przez cesarskie cięcie w 29 tc i waga 1300g przyszła na świat nasza ukochana, wyczekana córeczka Marysia ❤️ Walczy o każdy dzień na oiomie. Bardzo Was proszę o modlitwę i dobre słowo bo ja nie mam nawet łez.
W nocy lekarze ratowali nam życie. Łożysko zaczęło się odklejać i omal się nie wykrwawiłam.
Ps @bazylia128 nie bój się cesarki. Ja już śmigam z czajnikiem z wrzątkiem i sterylizuje sobie laktator.
Musimy walczyć !!!!
Kochana mysle o was i bede sie za malutka modlic 🙏trzymajcie sie dziewczynki❤❤❤

Musimy walczyć !!!!
Zdrówka dla malutkiej i Ciebie😘

Musimy walczyć !!!!
Trzymam kciuki, dużo zdrowia i obyś mogła być z małą w szpitalu aż do jej wyjścia. Na innym forum jest dziewczyna, która urodziła też przed 30tc o ile dobrze pamiętam to chyba Dominik dzielny wojownik. Dawaj znać jak się czujecie jak będziesz miała chwilę.

A pamiętasz jaki mialas estradiol?
Ja byłam stymulowana tez menopur i cetrotide, krótki protokół i tam długo trwała ta stymulacja bo było 11dni po 150 menopur. Miałam estradiol 2200 progesteron 0,33 i 7 dojrzałych komórek. Z czego pobrano 19 tylko mało było dojrzałych. Ta drobnica niedojrzała tez wydziela estradiol. Ciężko jest porównać swoje wyniki z cudzymi. Bo mi nigdy nie urosło 10 komórek, rekrutuje się dużo. Czesc będzie większa to dojrzeje szybciej. Są kobiety którym pecherzyki rekrutują się w małej ilosci ale rosną równo czyli jak jest 10 pęcherzyków to jest 10 komórek tylko jakaś zdegenerowana czy niedojrzała się trafić. Jutro masz punkcję? Dowiesz się w poniedziałek ile tych komórek jest. Ważne,żeby jakieś były zarodki 1-2 :p to już jesteś w średniej krajowej :-)

Kurde nie pamietam, próbowałam sprawdzić właśnie logując się do synevo ale wychodzi na to ze nie ma już tych wyników
Jutro sie okaże co naprawdę w moim kurniku jest ;)
A ze podbrzusze mnie bolało dzisiaj w południe ze łamało mnie w pół to kolejny czarny scenariusz podpowiada mi ze juz jajca popękały 😂😂🤦‍♀️

reklama
Do góry