reklama
Ja biorę raz prolutex i raz neoparin, miejsca po zastrzykani też mnie bolą. Podczas wstrzykiwania jest zazwyczaj ok, chyba, że źle się wbije.Dzien dobry wszystkim przy piąteczku
A ja mam pytanie..... czy też stosowałyście prolutex? Czy tylko mnie tak brzuch po nim boli? biorę 2 razy dziennie co 12 godzin...
Trzymam mocno kciukiWlasnie czekam na pobranie krwi, dziekuje :*
Aga, zobaczysz, ja Cię kiedyś znajdę i dam wpierdziel . Nie piłam tej wody . @annemarie piłanareszcie wiem czemu fredka jest.... fredką !!
wystarczy pić wodę po szczęce babci tylko od młodego trzeba ruszać z kuracją
dziękuje! jak kiedyś urodze to moje dziecko będzie lepszą wersją siebie !
annemarie
Fanka BB :)
Bo ona swięcona byłaAga, zobaczysz, ja Cię kiedyś znajdę i dam wpierdziel . Nie piłam tej wody . @annemarie piła
Problem z tym, ze mamy dwa auta. Jedno kombi 5 osobowe i tam wszyscy się pomieścimy i drugie. To moje to auto 4 osobowe bo do tej pory wszędzie dało się zaparkować i mieściliśmy się wszyscy. Teraz jak z trójką dzieci będę gdzieś jechać to za małe to auto, bo syn siedziałby z przodu. A najistotniejsze wózek mi się nie zmieści do bagażnika.Ja jestem szeroko dupna i szeroko miednicowawiec mi sie dzieci rozlały,nigdy nie mialam takich atrakcji jak ty.Ale bym sprobowala kupic sobie w sklepie ortopedecznym taka poduszke w ksztalcie kola,dosyc mocno zmniejsza nacisk i bol.ja mam od porodu problemy z koscią ogonowa,nikt nie wie dlaczego ,wiec kazdy zwala na ciaze .
Auta sie w zyciu nie pozbywaj.Jak mnie maciezynstwo przerasta to wsiadam i jade w cholere,na godz-dwie...ze oczywiscie na zakupya wogole sobie nie wyobrazam ,na te wszystkie szczepienia,bilanse czym innym jezdzic.Never
Widze ze blizniaki to bedzie podroz w nieznane
No i pięknie . Oby tak dalej . Widać dziecko jest spokojne po tacie, i nie odstawia żadnych nieplanowanych numerówJa dzis po wizycie cala happy Widzialam malutkie dłonie i paluszki Wszystko super jak to lekarz powiedzial Szyjka dalej podomykana i zwarta Za 10 dni kolejna wizyta i wtedy juz ustalamy termin
reklama
Super wiadomości . To zaraz ruszaszA tak w skrócie co u mnie
- cycki ok bez zmian
- dofinansowanie do procedury mamy
- 11 marca wizytka przed @ i jedymy z zastrzykami
Podziel się: