reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nareszcie wiem czemu fredka jest.... fredką !!

wystarczy pić wodę po szczęce babci 🙃🙃🙃 tylko od młodego trzeba ruszać z kuracją

dziękuje! jak kiedyś urodze to moje dziecko będzie lepszą wersją siebie !
Aga, zobaczysz, ja Cię kiedyś znajdę i dam wpierdziel 😂. Nie piłam tej wody 😂. @annemarie piła 😂

Ja jestem szeroko dupna i szeroko miednicowa😅wiec mi sie dzieci rozlały,nigdy nie mialam takich atrakcji jak ty.Ale bym sprobowala kupic sobie w sklepie ortopedecznym taka poduszke w ksztalcie kola,dosyc mocno zmniejsza nacisk i bol.ja mam od porodu problemy z koscią ogonowa,nikt nie wie dlaczego ,wiec kazdy zwala na ciaze .
Auta sie w zyciu nie pozbywaj.Jak mnie maciezynstwo przerasta to wsiadam i jade w cholere,na godz-dwie...ze oczywiscie na zakupy😉😉😉a wogole sobie nie wyobrazam ,na te wszystkie szczepienia,bilanse czym innym jezdzic.Never😅
Widze ze blizniaki to bedzie podroz w nieznane😅
Problem z tym, ze mamy dwa auta. Jedno kombi 5 osobowe i tam wszyscy się pomieścimy i drugie. To moje to auto 4 osobowe bo do tej pory wszędzie dało się zaparkować i mieściliśmy się wszyscy. Teraz jak z trójką dzieci będę gdzieś jechać to za małe to auto, bo syn siedziałby z przodu. A najistotniejsze wózek mi się nie zmieści do bagażnika.

Ja dzis po wizycie cala happy ;) Widzialam malutkie dłonie i paluszki ;) Wszystko super jak to lekarz powiedzial ;) Szyjka dalej podomykana i zwarta ;) Za 10 dni kolejna wizyta i wtedy juz ustalamy termin :o
No i pięknie 😍. Oby tak dalej 😊. Widać dziecko jest spokojne po tacie, i nie odstawia żadnych nieplanowanych numerów 😜

reklama
Do góry