Ja miałam menopur 75 i we fiolce jeszcze został lek dzisiaj był 7 zastrzyk. Ale nie wiem co mogłam schrzanić z gonalem miałam brać 150j, tez 7 dzien a rano udało sie podac Ok 90j i tuba pustao kuwa!
ja też rozpuszczałam dwoma bo tyle było w opakowaniu mi został lek
ciekawe czy coś zrąbałam
reklama
Kupowałam mieszkanie w takiej lokalizacji, żeby nie jeździć autem właśnie. A potem musiałam zacząć. Ogółem szkoła druga strona ulicy, przedszkole żłobki, moja praca i przychodnia 5-10min spacerek z wozkiem. Ja potrzebuje na drugi koniec Warszawy jechać to mam metro 5 min pod domem co w korkach nie stroi itp. Ale mieszkanie mam 3 pokojowe w cenie segmentu pod Warszawa. A i nawet 15min mam do PKP gdybym chciała do koleżanki pojechać. No ogółem lokalizacyjny raj dla mnie dla dzieci. Tylko ten cholerny metraż... dlatego jak nie mogę teraz jeździć a potem raczej sama z dwoma fotelikami biegać nie będę bo wózek nie mieści mi się do auta. To wole sprzedać. Już kiedyś tak czekaliśmy ze sprzedażą bo się wahaliśmy i straciliśmy pieniądze. A auto jest jeszcze na gwarancji z salonu full opcja, lepiej sprzedać teraz niż za 2 lata bo nowe auta szybko tracą na wartości. Może później kupię większe...Czemu masz pozniej nie jeździć?
Aaa dzieci i brak auta? Nie do ogarnięcia dla mnie. Ja bez auta jestem jak bez ręki [emoji16]
Idź na żywioł :-) może tak miało być.Kurde, chyba okres mi się zaczyna... Znowu 2 dni po tym scratching i co najmniej o tydzień za wcześnie... A miałam jeszcze leki wziąć przed transferem... Nie za mało czasu na to?
Trzymam kciukiWlasnie czekam na pobranie krwi, dziekuje :*
Ooooo, to mnie by rozsadziło . Ja już w progu kościoła zaczynam płonąćBo ona swięcona była
annemarie
Fanka BB :)
To zmien na drugie kombi,mlody moze na foteliku z przodu,a wozek do bagaznika.Problem z tym, ze mamy dwa auta. Jedno kombi 5 osobowe i tam wszyscy się pomieścimy i drugie. To moje to auto 4 osobowe bo do tej pory wszędzie dało się zaparkować i mieściliśmy się wszyscy. Teraz jak z trójką dzieci będę gdzieś jechać to za małe to auto, bo syn siedziałby z przodu. A najistotniejsze wózek mi się nie zmieści do bagażnika.
Ja mam dwa wozki,jeden w domu i na poruszanie sie wokol,drugi na stale w aucie,zeby wiecznie nie przekladac.
Pytanie czy w tym drugim kombi masz 3 isofixy na tylnej kanapie.?
Nie wiem w czym twoj synek w tej chwili siedzi ale do tego jeszcze dwa maxi cosi i tez bedzie mega scisk.
Ewunka
Ja miałam straszne bóle no i pojawiła się torbiel na jajniku ( od tego się zaczęło) i wtedy laparo i usunięcie.Ewunka
Podejrzewam ze i ja mam endomende a mam tez pcos. Jak doprowadzilas do laparoskopii? Bo mi nikt nie chce zrobic... brak objawow - jakby endomenda tym sie nie charakteryzowala. W histeroskopii czysto ale przy droznosci jajowodow bolalo jak ch... odczuwam czasem bol podczas seksu a czasem... w odbycie... sorry za opis ale czy i jakie mialas objawy endomendy zanim zobaczyli w laparoskopii?
A by zobaczyć zrosty to rezonans magnetyczny z kontrastem tylko ....kontrast nie do żyły A taka wielka szczykawka taki żel w odbyt.
Po stymulacjach wodniak jajowodu i jego usunięcie, potem drugi .... po 3 stymulacjach torbiel 10 cm która potrzebowała konsultacji onkologicznej- ja byłam po 3 lampara w ciągu roku i miałam dość powiedziałam że się już nie kroję bo na moim brzuchu można grać w kółko i krzyżyk.....
Onkolog zgodził mi się na 4 stymulacjie Ale ostatnią A w klinice zgodzili się na transfer z ta torbiela ( mimo że torbiele powyżej 4 cm powinno się usunąć) Zaszłam w ciążę Marcelina dała torbieli w ryja od mamusi I obecnie ma 1 cm .
Ciąża mi wyciszyła endometrioze.
Ewunka
Możesz spokojnie brać jeśli to te o których myślę razem z estrofenemKurde, chyba okres mi się zaczyna... Znowu 2 dni po tym scratching i co najmniej o tydzień za wcześnie... A miałam jeszcze leki wziąć przed transferem... Nie za mało czasu na to?
nieagatka
A w kombi zmieszcza Ci sie 3 foteliki z tylu? Ja mam mazde w kombi, kawal auta i 3 fotleiki z tylu nie wchodzs w gre.Problem z tym, ze mamy dwa auta. Jedno kombi 5 osobowe i tam wszyscy się pomieścimy i drugie. To moje to auto 4 osobowe bo do tej pory wszędzie dało się zaparkować i mieściliśmy się wszyscy. Teraz jak z trójką dzieci będę gdzieś jechać to za małe to auto, bo syn siedziałby z przodu. A najistotniejsze wózek mi się nie zmieści do bagażnika.
Poza tym jak syn bedzie w szkole, a Ty będziesz musiala ogarnac zakupy czy lekarza z dziewczynkami to auto Ci sie przyda...
reklama
nieagatka
Aha. Stracic to ono juz stracilo, ale fakt, jak ma sie nie przydać to pewnie lepiej sprzedac.Kupowałam mieszkanie w takiej lokalizacji, żeby nie jeździć autem właśnie. A potem musiałam zacząć. Ogółem szkoła druga strona ulicy, przedszkole żłobki, moja praca i przychodnia 5-10min spacerek z wozkiem. Ja potrzebuje na drugi koniec Warszawy jechać to mam metro 5 min pod domem co w korkach nie stroi itp. Ale mieszkanie mam 3 pokojowe w cenie segmentu pod Warszawa. A i nawet 15min mam do PKP gdybym chciała do koleżanki pojechać. No ogółem lokalizacyjny raj dla mnie dla dzieci. Tylko ten cholerny metraż... dlatego jak nie mogę teraz jeździć a potem raczej sama z dwoma fotelikami biegać nie będę bo wózek nie mieści mi się do auta. To wole sprzedać. Już kiedyś tak czekaliśmy ze sprzedażą bo się wahaliśmy i straciliśmy pieniądze. A auto jest jeszcze na gwarancji z salonu full opcja, lepiej sprzedać teraz niż za 2 lata bo nowe auta szybko tracą na wartości. Może później kupię większe...
Podziel się: