reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pięknie dziękuje ❣️ A tak sobie myśle... może to głupie bo ja dalej lekko podkrwawiam, okres jeszcze sie nie skończył przecież to krępujące u lekarza 😬😬
oj tak. To niestety jeden z gorszych aspektów tej procedury.

Rozdali sobie premie, zasiłków nie wypłacają bo rozdają pieniądze patologii. Wracamy do czasów przed PO gdzie nie każdego było stać na in vitro. Moja pierwsza procedura była całkowicie, ze środków własnych. Leki nie były refundowane nic nie bylo. Może chociaz zostanie dofinansowanie w dużych miastach. Ale to wszystko jest okropne :-(

Niestety masakra. W tym tempie to nas do pudła wsadzać będą za invitro.
Rozdali sobie premie, zasiłków nie wypłacają bo rozdają pieniądze patologii. Wracamy do czasów przed PO gdzie nie każdego było stać na in vitro. Moja pierwsza procedura była całkowicie, ze środków własnych. Leki nie były refundowane nic nie bylo. Może chociaz zostanie dofinansowanie w dużych miastach. Ale to wszystko jest okropne :-(
w moim województwie zaplanowali w tym roku w budżecie ochłapy środków na dofinansowanie invitro chociaż to i tak ewenement. Wiecie jaka byla reakcja ludzi? Czytałam komentarze i płakałam. Ludzie pisali generalnie czy Wojewoda na prawdę nie ma już na co kasy przeznaczać? Tylko w błoto wyrzucać? A dofinansowanie można dostać 5 tys zł.
Ot ludzie świat znają.

reklama

w moim województwie zaplanowali w tym roku w budżecie ochłapy środków na dofinansowanie invitro chociaż to i tak ewenement. Wiecie jaka byla reakcja ludzi? Czytałam komentarze i płakałam. Ludzie pisali generalnie czy Wojewoda na prawdę nie ma już na co kasy przeznaczać? Tylko w błoto wyrzucać? A dofinansowanie można dostać 5 tys zł.
Ot ludzie świat znają.
Ja bym chciała mieć taką magiczna różdżkę, żeby choć na chwilę sprawić, żeby tacy głupi ludzie poczuli to, co my często czujemy przez kilka lat 😔

Pięknie dziękuje ❣️ A tak sobie myśle... może to głupie bo ja dalej lekko podkrwawiam, okres jeszcze sie nie skończył przecież to krępujące u lekarza 😬😬
Nie przejmuj się... Obyś nie dotarła do momentu, kiedy będzie Ci wszystko jedno ile jeszcze osób Ci tam zajrzy i w jakim stanie Cię zobaczy. Przecież świadomie każą nam przychodzić w drugim czy trzecim dniu cyklu i robią Usg...

Ot ludzie świat znają.
Jprdl, nie czytaj takich ludzików. Jak tylko ich to spotka zaraz zmienią zdanie.

reklama
Do góry