Riddikulus
Fanka BB :)
oj tak. To niestety jeden z gorszych aspektów tej procedury.Pięknie dziękuje A tak sobie myśle... może to głupie bo ja dalej lekko podkrwawiam, okres jeszcze sie nie skończył przecież to krępujące u lekarza
Rozdali sobie premie, zasiłków nie wypłacają bo rozdają pieniądze patologii. Wracamy do czasów przed PO gdzie nie każdego było stać na in vitro. Moja pierwsza procedura była całkowicie, ze środków własnych. Leki nie były refundowane nic nie bylo. Może chociaz zostanie dofinansowanie w dużych miastach. Ale to wszystko jest okropne :-(
Niestety masakra. W tym tempie to nas do pudła wsadzać będą za invitro.
w moim województwie zaplanowali w tym roku w budżecie ochłapy środków na dofinansowanie invitro chociaż to i tak ewenement. Wiecie jaka byla reakcja ludzi? Czytałam komentarze i płakałam. Ludzie pisali generalnie czy Wojewoda na prawdę nie ma już na co kasy przeznaczać? Tylko w błoto wyrzucać? A dofinansowanie można dostać 5 tys zł.Rozdali sobie premie, zasiłków nie wypłacają bo rozdają pieniądze patologii. Wracamy do czasów przed PO gdzie nie każdego było stać na in vitro. Moja pierwsza procedura była całkowicie, ze środków własnych. Leki nie były refundowane nic nie bylo. Może chociaz zostanie dofinansowanie w dużych miastach. Ale to wszystko jest okropne :-(
Ot ludzie świat znają.