Gonia0605
Fanka BB :)
No dobra, odpuszczam CiAle ja byłam mała - czy to nie wystarczy na moją obronę
Ale tylko dlatego, że Cię lubię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra, odpuszczam CiAle ja byłam mała - czy to nie wystarczy na moją obronę
Już generalnie swój organizm i ciało traktuje jak nieudolna niestety maszynęNie przejmuj się... Obyś nie dotarła do momentu, kiedy będzie Ci wszystko jedno ile jeszcze osób Ci tam zajrzy i w jakim stanie Cię zobaczy. Przecież świadomie każą nam przychodzić w drugim czy trzecim dniu cyklu i robią Usg...
Krakow chyba nigdy nie miał dofinansowanegoOczywiście... W Warszawie, ale to z budżetu miasta. Jestem pewna, że w innych miastach też...
Trzeba sprawdzać przyrost i czekać. Jak na 13 dpt to trochę nisko, ale może jakaś pozna implantacja :-)Robiłam wczoraj czyli 13 dzień. Podane miałam dwa. I tak blastki
Ja mam tak nawet z najblizszymi... W sensie nie życzę nikomu zle, ale chcialabym zeby przez pare chwil poczuli ten strach. Latwiej byloby wtedy w relacjach międzyludzkich.Ja bym chciała mieć taką magiczna różdżkę, żeby choć na chwilę sprawić, żeby tacy głupi ludzie poczuli to, co my często czujemy przez kilka lat [emoji17]
Teraz najważniejszy przyrost, trzymam mocno kciukiCzesc dziewczynki. Mam wynik bhcg 71,3 mlU/ml.
Zastanawiam się tylko czy beta nie jeat za niska? Chociaż według widelek wychodzi ze to 3 tydz ciazy
Ja przy ostatniej stymulacji musialam isc w 2 dniu okresu i mowie to lekarzowi-facetowi a on prosze sie przygotowac do badania.No i poszlam sie przygotowac Mysle ze dla nich to normalne bo przeciez jak kobieta z jakiegos powodu krawi(nie mowie tu o miesiaczce)to przeciez tez badaja.Nie przejmuj się... Obyś nie dotarła do momentu, kiedy będzie Ci wszystko jedno ile jeszcze osób Ci tam zajrzy i w jakim stanie Cię zobaczy. Przecież świadomie każą nam przychodzić w drugim czy trzecim dniu cyklu i robią Usg...
No zdebialam... wiesz czytam to forum od 2012 roku i różne tematy się tu przewijały i rozluźnialy atmosferę, i jak ktoś nie ma ochoty to mija post, nie odnosi się i tyle..Ok może jak któraś wpadła i chciała sprzedać ciuszki po swoim dziecku to była przegina ale to są raczej skrajnie sporadyczne przypadki.. Nie obowiązuje tu sztywny regulamin o czym wolno badz nie wolno spomniec w postach tak długo jak nie ma hamskich i obraźliwych wpisów. Dołączasz do forum z samymi pretensjami to po co Ci to forum? Jest sporo innych wątków na różnych portalach bardziej medycznych to może tam będzie więcej informacji jakie konkretnie szukasz, bez urazy
Temat żłobka i inne proszę pisac w wiadomościach prywatnych to chyba nic trudnego. Tu jest temat inny...
Nikt kto nie przeżył starania się o dziecko nie rozumie tego. Ostatnio spotkałam się z koleżanką( ktora nie wie o moim in vitro), która ma dwoje dzieci, a jej siostra z mężem maja zdrowotne problemy i nawet in vitro teraz chyba u nich nie wchodzi w gre. I ona opowiadała mi, że ja siostra wkurza bo sie odsunela od nich i w ogóle jest dziwna. Starałam się jej wytłumaczyć, że może ciężko jest jej patrzeć na jej małe dzieciaki, że może ona przeżywa to, że oni nie moga. Na co koleżanka stwierdziła, z przecież to nie jej wina, że oni maja problemy. I wydaje mi sie, ze wiekszosc osób tak mysli i nie rozumie tego co człowiek przeżywa. Wiadomo, że to nie jest niczyja wina, ale czasem w chwilach zalamania ciężko się patrzy jak innym z łatwością to przechodzi.Ja mam tak nawet z najblizszymi... W sensie nie życzę nikomu zle, ale chcialabym zeby przez pare chwil poczuli ten strach. Latwiej byloby wtedy w relacjach międzyludzkich.
A rzadzacym to tego najzwyczajniej w świecie zycze. Zeby ich albo ich najbliższych to dotknęło. Tyle tylko, ze ta banda hipokrytow jest tak zaklamana, ze oni mówią jedno, a robia drugie wiec nie wiem czy to by cos dalo...