Dziewczyny ja mam pytanie. Otóż biorę acard 75mg i mi w klinice w Czechach powiedzieli że brać do testu. W poniedziałek zrobię test z krwi dla potwierdzenia. Ale powiem wam szczerze ze chyba nie odstawieniem bo się boje- przynajmniej do czasu wizyty u swojego ginekologa. A wy co sądzicie? Też byście odstawily?
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Mysle ze do testu,a od testu ci rozpisza na nowo leki Ja mam do 37 tc brac.Masz wskazania do Clexane?Dziewczyny ja mam pytanie. Otóż biorę acard 75mg i mi w klinice w Czechach powiedzieli że brać do testu. W poniedziałek zrobię test z krwi dla potwierdzenia. Ale powiem wam szczerze ze chyba nie odstawieniem bo się boje- przynajmniej do czasu wizyty u swojego ginekologa. A wy co sądzicie? Też byście odstawily?
pauli890
Tak, korzystaliśmy z KD w no..vum, były 3 komórki, dwie się poprawnie zaplodnily.. Ale nawet te dwie próby niestety upragnionej ciąży nie dały... Sądzę jednak ze to będzie chyba wina jakichś głębszych problemów, immunologiczne, genetyczne? Szukam dalej wytłumaczenia dlaczego w ogóle nie doszło do implantacjiPauli a ty juz podeszłaś do IV?
Nie nie mam wskazan do Clexany. No to jak tak mowisz to tak zrobie.Mysle ze do testu,a od testu ci rozpisza na nowo leki Ja mam do 37 tc brac.Masz wskazania do Clexane?
KarolaJ
Ja też jutro, ale jak będzie za mało pęcherzyków to muszę zdecydować czy ciągnąć to dalej czy przerwać i zacząć w następnym cyklu.. Droga przez mękę. Ja za wiele nie czuje, ale dopiero 2 zastrzyki zrobiłam. Jakie masz leki i w jakich dawkach?
Kochana od kiedyś zaczęłaś? Kiedy kontrola? Ja mam jutro... Na paczatku się stresowałam ale dziś już zaczynam czuć jajniki że pracują intensywnie więc chyba tak źle nie będzie... Mam taką nadzieję, ale wszystko jutro się okaże
annemarie
To moze dlatego tylko do testu ? Ja mam wskazania,ale ginekolog zastapil mi to AspirynaNie nie mam wskazan do Clexany. No to jak tak mowisz to tak zrobie.
mala_Mi 80
Suuuper. Będzie dziecięNo i nie wtrzymalam. 10dpt
mala_Mi 80
Ufff, najważniejsze że wszystko dobrze z Marysią. Koniecznie dużo odpoczywaj ❤Kochane dziękujemy za kciuki Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie
Kochane dziękujemy za kciuki Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie
Super kochana, bardzo się cieszę!
Wypoczywaj teraz
reklama
Tak planuje na poniedziałek bo w sobotę u mnie labolatorium nie czynne. Zrobię po pracy....Oby faktycznie było tak jak mówiszjuz mozesz robic skoro wyszedl test ja zrobilam w 5dpt i wyszedl beta już będzie widoczna
Podziel się: