reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja mam pytanie. Otóż biorę acard 75mg i mi w klinice w Czechach powiedzieli że brać do testu. W poniedziałek zrobię test z krwi dla potwierdzenia. Ale powiem wam szczerze ze chyba nie odstawieniem bo się boje- przynajmniej do czasu wizyty u swojego ginekologa. A wy co sądzicie? Też byście odstawily?

reklama
Dziewczyny ja mam pytanie. Otóż biorę acard 75mg i mi w klinice w Czechach powiedzieli że brać do testu. W poniedziałek zrobię test z krwi dla potwierdzenia. Ale powiem wam szczerze ze chyba nie odstawieniem bo się boje- przynajmniej do czasu wizyty u swojego ginekologa. A wy co sądzicie? Też byście odstawily?
Mysle ze do testu,a od testu ci rozpisza na nowo leki Ja mam do 37 tc brac.Masz wskazania do Clexane?

Pauli a ty juz podeszłaś do IV?
Tak, korzystaliśmy z KD w no..vum, były 3 komórki, dwie się poprawnie zaplodnily.. Ale nawet te dwie próby niestety upragnionej ciąży nie dały... Sądzę jednak ze to będzie chyba wina jakichś głębszych problemów, immunologiczne, genetyczne? Szukam dalej wytłumaczenia dlaczego w ogóle nie doszło do implantacji 😪

Ja też jutro, ale jak będzie za mało pęcherzyków to muszę zdecydować czy ciągnąć to dalej czy przerwać i zacząć w następnym cyklu.. Droga przez mękę. Ja za wiele nie czuje, ale dopiero 2 zastrzyki zrobiłam. Jakie masz leki i w jakich dawkach?
Kochana od kiedyś zaczęłaś? Kiedy kontrola? Ja mam jutro... Na paczatku się stresowałam ale dziś już zaczynam czuć jajniki że pracują intensywnie więc chyba tak źle nie będzie... Mam taką nadzieję, ale wszystko jutro się okaże

Kochane dziękujemy za kciuki ❤️ Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie ❤️❤️❤️❤️
Ufff, najważniejsze że wszystko dobrze z Marysią. Koniecznie dużo odpoczywaj ❤

Kochane dziękujemy za kciuki ❤️ Jestem już po wstępnych badaniach. Zostawili mnie na oddziale. Z Marysia wszystko dobrze a krwawienie najprawdopodobniej z łożyska. Jest brzeznie przodujące i lekarz podejrzewa przyczep błoniasty. Wszystko do obserwacji. Leżeć i odpoczywać i częste kontrole. Czekam na wyniki badan z krwi moczu itp.
Już nie krwawię i nie ma skurczy. Powiedziałam ze ciąża po in vitro wiec bardzo dokładnie badali i poważnie podeszli do tematu. Dziwi mnie tylko ze każdy lekarz i położna mówią ze to wczesna ciąża i mam się nie martwić. 28 tydzień to dla mnie już bardzo wysoka ciąża No i taka wyczekana, wymodlona i najcenniejsza na świcie ❤️❤️❤️❤️

Super kochana, bardzo się cieszę!
Wypoczywaj teraz 😘❤️

reklama
Do góry