W poniedziałek planuje zrobić beteBędzie dzidzia
reklama
Na wszelki wypadek potuptam już na allegro, kupię Pink. Niech leżą i czekają. Wiem, że beta najbardziej wiarygodna, ale chciałabym, takie mam marzenie, zobaczyc choc raz w życiu dwie kreski na teście :-)U mnie najładniej wychodził PINK z czułoscia 10. Już od 6dpt pokazywał ładna kreskę. Zrobiłam tych testów trochę, co najmniej jeden dziennie i inne też pokazywały, ale były takie (paskowe z allegro) które nie pokazywały drugiej kreski przy becie 400
Ania.Wiosenka
Fanka BB :)
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Eutyrox. Ostatnie TSH wyszło mi 3 i edokrynolog przepisał mi 1 tabletkę 25 dziennie. Wiem że mam brać rano na czczo.
Pytanie jest takie: Czy to musi zawsze byc ta sama godzina, czy moge np w tygodniu brać o 7.00 a w weekend o 8.00 lub nawet 9.00?
Tak by mi było wygodnie, bo dziś wzielam o 7.00 jak maż wstawał do pracy i poszłam dalej spać, a w weekend to ja teraz szybko nie wstaję
Moze jeszcze jakieś inne wskazówki macie?
Pytanie jest takie: Czy to musi zawsze byc ta sama godzina, czy moge np w tygodniu brać o 7.00 a w weekend o 8.00 lub nawet 9.00?
Tak by mi było wygodnie, bo dziś wzielam o 7.00 jak maż wstawał do pracy i poszłam dalej spać, a w weekend to ja teraz szybko nie wstaję
Ja biorę różnie, tak jak piszesz, inaczej w tygodniu inaczej w weekend. Na początku popijałam kawą i nijak nie mogłam zbic , też z poziomu 3. Nawet mi zwiększyli dawkę do 50 mg. Odkąd mnie tutaj dziewczyny oświeciły że totalnie na czczo to po miesiącu miałam już 1,17 :-)Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Eutyrox. Ostatnie TSH wyszło mi 3 i edokrynolog przepisał mi 1 tabletkę 25 dziennie. Wiem że mam brać rano na czczo.
Kochana jesteśmy z Tobą. Trzymaj się, walczcie.dzielnie może naczynko jakieś tylko pekło. Dawaj nam szybko znać jak będziesz tylko mogła .Dziewczynki jestem w szpitalu. Dzisiaj 28 tydzień i zaczęłam krwawić błagam trzymające kciuki za moja kruszynkę
laChance
Pauli a ty juz podeszłaś do IV?To tak jak ja. Ale nie ma się co martwić on vitro musi Nam pomoc, wierzę w to całym
Fredka, mam tak samo. Ogólnie mam trawniki, skalniaczki, szklarnie na pomidorki i do tego wredne krety i psa który to rozkopuje już nawet plotki na psa zbudowałam i zadowolona ze teraz wszystko się ładnie uchowa i co i co?? Kot mi podkopał pomidorki a porę obgryzl a piesio wybiegał sobie sciezke wzdłuż płotu i musiałam wycemwntowac chodniczki
Kochana postaraj się uspokoić, jesteś pod opieką lekarzy i na pewno wszystko będzie dobrze
katarzyna86
około 30min przed jedzeniem a godzina to o której wstaniesz.Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Eutyrox. Ostatnie TSH wyszło mi 3 i edokrynolog przepisał mi 1 tabletkę 25 dziennie. Wiem że mam brać rano na czczo.
Martaem1983
juz mozesz robic skoro wyszedl test ja zrobilam w 5dpt i wyszedl beta już będzie widocznaW poniedziałek planuje zrobić bete
reklama
Aduś16
Ja już dawno straciłam zaufanie szczególnie do lekarzy z Invicta, inaczej napewno nie byłam obecnie w ciąży. Nie pytaj ich o pozwolenie tylko działaj, jak nie oni to wlew lub scratching możesz wykonać przed transferem gdzie indziej.Wiem kochana dziękuję, że o mnie myślisz!!.
Zapytam o to , najpierw poczytam.
Myślałam, że jest ok skoto lekarz tak mówił dla mnie wynik tametego badania to czarna magia .
A powiedz jak ty się czujesz ???
Pewnie jesteś szczęśliwa co ??? Kiedy z pracy rezygnujesz, czy będziesz ciagle zdalnie ???
Czuje się w miarę zmęczona szybko, pewnie od ilości leków. Z pracy nie mogę za szybko zrezygnować, to nie Polska tu L4 dla ciężarnych nie ma.. Póki szyjka trzyma pracuje zdalnie. Szczęśliwa będę po porodzie jak widmo przed wczesnego porodu minie. Martwi mnie to codzien, niebezpiecznie zacznie się robić od 18tc wiec jeszcze trochę....
Podziel się: