reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Gosiu coś mi się wydaje że tak wysoko CD4/CD8 jest tu najbardziej problematyczny bo on jest naprawdę wysoki. Powinien być do 2, ja mialam 2.7 i już wskazywał że to problem przy dodatnich ANA i na to miałam immunosupresję a drugim razem immunoglobuliny.
Wiem, docent mówił, że prawie 6 to kosmos...Dlatego miałam nadzieję na mocniejsze uderzenie sterydem... Ale nie wiem...

Ale się cieszę, że u Ciebie dobrze ❤️ ❤️ ❤️
Miałyśmy transfer tego samego dnia, szkoda, że u mnie szybko się skończyło ...

reklama
Wiem, docent mówił, że prawie 6 to kosmos...Dlatego miałam nadzieję na mocniejsze uderzenie sterydem... Ale nie wiem...

Ale się cieszę, że u Ciebie dobrze ❤️ ❤️ ❤️
Miałyśmy transfer tego samego dnia, szkoda, że u mnie szybko się skończyło ...
Bardzo szkoda, pamietam ze dopiero po wyniku się przyznalas..
Wiesz ja prosiłam docenta o zmodyfikowanie zaleceń tak ja ja uważałam że będzie lepiej, zgodził się a steryd to tego co mialam sama dołożyłam i przyznałam się mu po fakcie.. Może głupio ale tak zaryzykowałam, bo czułam że tak zrobię wszystko co powinnam. Nie namawiam Cie do tego ale może skonsultuj jeszcze z innym immunologiem..

A gdzie @bazylia128 ? Dalej zasmarkana biegasz?
Słaba dzisiaj jestem i wczoraj tez ledwo na kulochach chodze a zaraz jade na kolejne podduszanie ;( Tym razem z moj mama, chociaz sie z nia zobacze ❤️❤️❤️ kilka dni sie juz nie widzialysmy - ciezko byc tak zaleznym od innych. Dzieki ze o mnie pamietasz 😘 @Aduś16 baaaaardzzo sie ciesze - wspaniala waidomosc 👍👍👍

Dziękuję laski ze tak pozytywnie myślałyście od samego początku. Ja jak zwykle wyszłam na panikare ale nasze podejrzenia po raz kolejny stały się jeszcze bardziej prawdopodobne
Zaczynam podejrzewać ze to nie immunologia była główna blokada u nas a plec żeńska.. Syn donoszony 8 lat temu na samym sterydzie, te immunoglobuliny teraz mogły okazać się zbędne
Ja tez sie coraz bardziej zastanawiam czy i u mnie nie ma takiego problemu tylko odwrotnie. Moze musialam trafic na dziewczynke, ktore w rodzinie bardzo rzadko sie rodza - Teraz to nie ma znaczenia i to ONA jest najwazaniejsza ;)

Ostatnia edycja:
Eh, wyszła mi mutracja MTHFR 1298C hetero i PAI-1 homo.
Pregna Start poszła do kosza, zamowiłam już metylowany kwas foliowy.
Będę badać poziom kwasu foliowego i homocysteinę za tydzień.
A do wizyty u Pasikonika 3 miesiące.

Może. któraś z Was ma bardziej osobistą wiedzę na temat tych mutacji?
Internet przeszukuję cały czas.

reklama
Do góry