reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pamiętaj że jest plan B mi zawsze dawał spokój.

Moja klinika ma swoja lodoweczce i nie ma żadnych problemów z AZ , KD .
Wypełnia się wniosek i masz. Możesz wybrać wiek , wzrost , kolor oczu ,włosów ,grupę krwi ,rase, wagę itp .... A nawet możesz zaznaczyć wykształcenie rodziców ( wiesz prawnik, naukowiec na te poczekasz dłużej.....)
Możesz mieć KD tylko dla Ciebie się stymuluje ( ok 10- 15 jajek wszystkie Twoje ) albo jajka mrożone 6,9,12 - różne ceny . Dawczyni jeżeli z jej jajek rodzi się 3 dzieci jest skreslana i więcej dawczynia być nie może.
AZ to 1 lub 2 blastki na transfer 2000€ szt w mojej klinice .Ja wypełniłam wniosek na 5 dni przed transferem by w razie jak żaden z moich 3 dniowych nie dojdzie do blastki był dla nas AZ
Przygarne pamiętaj.
Pamiętaj też ze mój ostatni zarodek siedzi obecnie 20 tygodni w brzuchu, @adunnnia90 twzięła ostatnie 2 i bliźniaki mają już 3 lata, Kinga wzięła ostatnie 2 i urodziła trojaczki 😉
Te ostatnie lubia zaskoczyć.
Powodzenia z całego serducha oby plan B nie był potrzebny.
Dzięki za słowa otuchy... 😘

NK 17,2%
ale podobno gorszy stosunek limfocytów CD4/CD8 - ten mam 5,8
NK miałam badane z krwi.
Encorton 10 mg od 3 dni przed transferem
Gosiu masz bardzo podobne wyniki jak ja.. NK 17,1% a CD4/CD8 mam coś ponad 3..
Dziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
Gratuluje zdrowego chłopczyka, nie mogło być inaczej!!!😁😁😍🥰
Dziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Transfer mrozakow był w środę
No no, jak już tak szybko tescik wychodzi to może oba zarodeczki z Tobą zostaną, i za to właśnie bardzoooo mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊

Ostatnia edycja:
reklama
NK 17,2%
ale podobno gorszy stosunek limfocytów CD4/CD8 - ten mam 5,8
NK miałam badane z krwi.
Encorton 10 mg od 3 dni przed transferem
Gosiu coś mi się wydaje że tak wysoko CD4/CD8 jest tu najbardziej problematyczny bo on jest naprawdę wysoki. Powinien być do 2, ja mialam 2.7 i już wskazywał że to problem przy dodatnich ANA i na to miałam immunosupresję a drugim razem immunoglobuliny.

Do góry