reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie niestety wynik sie potwierdził :(
Dodatkowo zrobilam progesteron - 18.9, estradiol - 188.
Zapisalam sie do lekarza na 24.02. Zobaczymy co powie.. zadzwoniła do mnie embriolog, ktora zajmowala sie tym zarodkiem i powiedziała, ze pokladala w nim wielkie nadzieje bo byl bardzo ładny, 5AA i w sumie nie widzi co więcej z zarodkami moglaby zrobić. Sa przebadane, ten ladnie sie odmrozil. Ma rozmawiac z moim lekarzem, ze cos jest nie tak z przygotowaniem organizmu.
Zapobiegawczo zapisalam sie do immunologa. Terminy odlegle wiec stwierdzilam, ze dobrze zeby juz biegl. Najwyzej odmowie. Jestem na liście rezerwowej - najprawdopodobniej w kwietniu wizyta. Jak moj lekarz zdecyduje, ze to immunologia to najwyżej zaczne juz robic badania, zeby cos na wizyte juz wziac.
Jakbyscie jeszcze na cos wpadly, ze moge sprawdzic to dajcie znac. Moze cos przegapilam... 🤔
Nie zalamuje sie, w koncu i mi musi sie udac! Widocznie to jeszcze nie byl czas dla nas. Ale na pewno taki nadejdzie. Musi! 😉

reklama
U mnie niestety wynik sie potwierdził :(
Dodatkowo zrobilam progesteron - 18.9, estradiol - 188.
Zapisalam sie do lekarza na 24.02. Zobaczymy co powie.. zadzwoniła do mnie embriolog, ktora zajmowala sie tym zarodkiem i powiedziała, ze pokladala w nim wielkie nadzieje bo byl bardzo ładny, 5AA i w sumie nie widzi co więcej z zarodkami moglaby zrobić. Sa przebadane, ten ladnie sie odmrozil. Ma rozmawiac z moim lekarzem, ze cos jest nie tak z przygotowaniem organizmu.
Zapobiegawczo zapisalam sie do immunologa. Terminy odlegle wiec stwierdzilam, ze dobrze zeby juz biegl. Najwyzej odmowie. Jestem na liście rezerwowej - najprawdopodobniej w kwietniu wizyta. Jak moj lekarz zdecyduje, ze to immunologia to najwyżej zaczne juz robic badania, zeby cos na wizyte juz wziac.
Jakbyscie jeszcze na cos wpadly, ze moge sprawdzic to dajcie znac. Moze cos przegapilam... [emoji848]
Nie zalamuje sie, w koncu i mi musi sie udac! Widocznie to jeszcze nie byl czas dla nas. Ale na pewno taki nadejdzie. Musi! [emoji6]
Przykro mi, że beta jednak nie ruszyła. Ale dobrze, że masz plan[emoji8]. Nasz 5AA też z nami nie został a podobno był 'sliczny' i też przebadany. Teraz mam immunologie do zrobienia na początku marca. Oby nareszcie znaleźli przyczyne.. Jeszcze się doczekamy [emoji3590]

Gdybym kiedyś spotkala te "kobiete" to przysiegam - jebla bym jej!

Zobacz załącznik 1235819
Ta baba jest jeb.....sama urodziła chore dziecko to innym rozkazuje aby rodziły co los przyniesie! Nie ma co jej czytać ani słuchać. Ja tam mam gdzieś jaka metodą poczęło się moje dziecko, może być i weterynaryjną😅😛 ważne jest, chciana,.zdrowa i kochana😍

Ta baba jest jeb.....sama urodziła chore dziecko to innym rozkazuje aby rodziły co los przyniesie! Nie ma co jej czytać ani słuchać. Ja tam mam gdzieś jaka metodą poczęło się moje dziecko, może być i weterynaryjną[emoji28][emoji14] ważne jest, chciana,.zdrowa i kochana[emoji7]
Jasne, ze masz racje.
Ale powolutku dopina swego. Najpierw zrobia nagonke, ze in vitro to patologia, a nastepny krok to zakazanie go w PL.
Obrzydliwy babsztyl.

Najgorsze jest to, że oni wszystko to robią taktycznie krok po kroku. I jak widać znajdują rozwiązania.... nie dało się ustawą, bo by ich zlinczowali to aborcja cyk do trybunały. Na in vitro też coś znajdą. Qwa jeszcze 3 lata... ja to i tak żyję w wawie, ale na wioskach itp. to dziewczyny są zjadane i zaszczute....:(

Najgorsze jest to, że oni wszystko to robią taktycznie krok po kroku. I jak widać znajdują rozwiązania.... nie dało się ustawą, bo by ich zlinczowali to aborcja cyk do trybunały. Na in vitro też coś znajdą. Qwa jeszcze 3 lata... ja to i tak żyję w wawie, ale na wioskach itp. to dziewczyny są zjadane i zaszczute....:(
Najpierw będą ciaze z gwaltu, bo ta sucz juz trabi, ze kobieta, ktora taka ciaze usuwa jest gorsza niz gwalciciel. Bo on daje zycie, a ona zabiera! Czaisz!?
No jprdl!!!

ja sie boje ze oni znow wygraja, teraz byl sondaz i 41% poparcia:/ spoleczenstwo ma w nosie tetkinacje i invitro bo statystycznie maly odsetek ludzi to dotyka:( wogole jestem ciekawa czy za rok jak zrobia badania to bedzie wiecej dzieci chorych geneyucznie sie rodzic, zastanawia mnie czy Polki beda sie do tego zakazu stosowac czy beda za granice jezdzic

reklama
Najpierw będą ciaze z gwaltu, bo ta sucz juz trabi, ze kobieta, ktora taka ciaze usuwa jest gorsza niz gwalciciel. Bo on daje zycie, a ona zabiera! Czaisz!?
No jprdl!!!
Ona jest skrajnym przypadkiem, zresztą tak jak możliwość usuwania zdrowej ciąży do 22 tygodnia. Zawsze znajdą się takie odrzuty w społeczeństwie wyznające skrajne wartości.

Do góry